BAU Mezun Mentorluk Programı

2015 yılında başlatılmış olan BAU Mezun Mentorluk Programı kapsamında Mentorlerimiz  C Teras’ta Bir Araya Geldiler…  BAU Mezun Mentorluk Programı Tanışma Toplantısını birbirinden başarılı ve değerli 50 Mezun Mentorumuzun katılımı ile gerçekleştirdik..

BAU Alumni Mentorship Programı kapsamında 3 Ekim 2015 Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz Eğitimin öncesinde  Mezun Mentor’lerimiz kahvaltıda buluştu.
Mezun Mentor Eğitimimiz değerli Hocamız Tunç Bozbura’nın keyifli sunumu ile başladı. Programımız Doç. Dr. Bilge Uzun Hocamızın etkili iletişim sunumu ile son buldu.
Gerçekleştirdiğimiz BAU Alumni Mentorship Eğitim Programına katılan değerli Mezunlarımıza ve destek veren Hocalarımıza teşekkür ederiz!
Mentee Tanışma Toplantısı
BAU Alumni Mentorship Kariyer Destek Programı kapsamında birbirinden başarılı ve heyecanlı 70 öğrencimiz ile tanışma toplantısında bir araya geldik.
Yoğun bir ilgiyle programımıza destek sağlayan değerli öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.