Mezun Fakülte Buluşmaları’15 – Hukuk Fakültesi

BAU Hukuk Fakültesi Mezun Buluşması!
BAU Hukuk Fakültesi Mezun Buluşması 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü Prof.Dr. Feridun Yenisey moderatörlüğünde Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av. Berra Besler, Av. Güvenç Ketenci, BAU mezunumuz Av. Denizcan Demirkılıç’ın katılımları ile gerçekleştirilen “Avukatlık Mesleğinin Bugünü ve Geleceği” paneli ile başladı.
Mezunlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleşen panel sonunda Rektörümüz Sayın Şenay Yalçın ve Rektör Yardımcımız Sayın Ali Güngör’ün 10 yıllık mezunlarımıza ödüllerini takdim etmelerinin ardından Mezun Buluşmamız C Teras’ta gerçekleştirilen kokteyl ile devam etti.
Katılım gösteren tüm mezun arkadaşlarımıza en içten teşekkürlerimizi iletir bundan sonra gerçekleştirilecek etkinliklerde tekrar buluşmayı dileriz…