BARC E-Bülten
View this email in your browser
Ocak 2016 

Mezunlar Arası MasterGames'16 Turnuvası Yaklaşıyor

3. senesine giren ve gelenekselleşme yolunda önemli bir yol kat eden, üniversite mezunlarını spor yarışmaları etrafında buluşturmayı amaç edinmiş etkinliğimiz Master Games 2016 için günleri geri saymaya başladık. Eski üniversite arkadaşlarınızla buluşabileceğiniz, bireysel veya takım olarak spor etkinliklerine katılabileceğiniz ve eski günlerinizi yâd edebileceğiniz Master Games, bu sene 7 Mayıs – 5 Haziran 2016 tarihleri arasında geçen senelerden farklı olarak daha fazla branşta ve daha fazla üniversitenin tesisine yayılmış bir şekilde gerçekleşecek

BARC Projeler
Job Shadowing Programı
Job Shadowing Programı’nın amacı, öğrencilerin, halihazırda çalışan bir mezun aracılığıyla kendi ilgi duydukları meslek ile ilgili daha fazla bilgi edinmesidir. Bu program, mezunlara mevcut öğrenciler ile etkileşime geçme ve onların profesyonel gelişimine katkıda bulunma imkanı sunar. Program, öğrencilerin 25 Ocak – 8 Şubat yarıyıl tatilleri ile uygun olacak şekilde düzenlenmiştir.
Haberin Devamı
Mezunlarımızdan Kısa Kısa

BAU Mezunu Kutluca'dan Devrim Yaratan İcat

Bahçeşehir Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümü mezunu Enes Kutluca'nın geliştirdiği biyolojik boru ile atık su arıtma teknolojisi Biopipe, Japon Mitsubishi'nin hissedarı olduğu Metito tarafından teknoloji lisanslama ve ortak girişim anlaşmasıyla Afrika ve Asya kıtalarında satışa sunulacak. 


 
Haberin Devamı
Mezunlarımızdan Kısa Kısa

Black Owl Coffee Beşiktaş'ta Açıldı
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'13 mezunumuz Filip Küçüknil'in açtığı Black Owl Coffee Beşiktaş'ta hizmete başlamıştır. Tüm mezunlarımızı BAU'luların yeni buluşma adresi olmaya aday Black Owl Coffee'ye bekliyoruz. 

Black Owl Coffee; Şehit Asım Cad. No:37 Beşiktaş İstanbul 
Haberin Devamı
BAU'dan Haberler

Türkiye'nin İlk Sanal Gerçeklil Laboratuvarı Açıldı

 Crytek ve Bahçeşehir Üniversitesi, Sanal Gerçeklik (VR) Teknolojisinin Türkiye’deki ilk adımını atmak için güçlerini birleştirdi.  Crytek’in başlattığı VR First programı kapsamında İstanbul’da açılan merkez, yenilikçi fikirlere sahip VR geliştirici ve girişimciler için teknoloji üssü olacak.  
 
Haberin Devamı
BARC Projeler
Job Shadowing Programı
Job Shadowing Programı kapsamında öğrenciler mezunlarımızı ofislerinde ziyaret ettiler ve mezunlarımızın iş deneyimlerini bire bir yaşayarak paylaştılar. 





 
Mezunlarımızdan Kısa Kısa
BAU Bursa'15 Mezunumuz Nihan Alhan'ın oğlu Tuna eğitim hayatına Bahçeşehir Koleji ile başladı. Başarılar diliyoruz! 
 
Haberin Devamı
Mezunlarımızdan Kısa Kısa

Black Owl Coffee Beşiktaş'ta Açıldı
 










 
BAU'dan Haberler

BAU Markalama Merkezi Açıldı 

Türkiye ekonomisine lokomotif olacak global markalar yaratmak ve türk markalarına sektörel ve akademik anlamda katma değer sağlamak amacıyla Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) tarafından kurulan BAU Branding Innovation (BBI), düzenlenen lansman ile birlikte hayata geçirildi.
 
Haberin Devamı
Copyright © 2015 BARC BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir.

Our mailing address is:
alumni@rc.bahcesehir.edu.tr

Sosyal Medya:

        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*