BARC E-Bülten
View this email in your browser
Ocak-Şubat-Mart 2017

Yenilenen BAU Mezun Kart ve
Mezunlara Sağladığı Avantajlar

BAU Mezunlar Merkezi - BARC olarak en önem verdiğimiz görevlerimizden biri, BAU mezunları arasında bağları kuvvetlendirmek ve iletişim ağını genişletmektir. Bu nedenle; tüm mezunlarımızın bilgilerini güncel tutmak hedefimizdir. Ücretsiz olarak BAU Mezun Kart sahibi olmak ve bu kartın sağladığı avantajlardan yararlanmak isteyen mezunlarımız  OİS üzerinden Mezun Bilgi Sistemine giriş yaparak Mezun Kart başvurusunda bulunabilirler.

BARC Projeler
Master Games 2017 Kayıtları Devam Ediyor

Türkiye’nin en büyük üniversiteler arası mezun turnuvası MasterGames 2-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında takım sporları olarak basketbol, voleybol, futbol, kürek ve briç, bireysel sporlar olarak da tenis, masa tenisi, yüzme, koşu, tavla ve satranç branşlarında gerçekleşecektir. 
www.mastergames.org sitemizde yer alan “Başvuru” sekmesi üzerinden başvurularınızı online olarak 15 Nisan'a kadar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı
BARC Projeler
Club Alumni Advisor Projesi

Clup Alumni Advisor Projesi; BAU'da farklı alanlarda çalışmalar yapan kulüplerimize, öğrencilik hayatlarında kulüp faaliyetleri yürütmüş olan  BAU mezunlarımızın kaliteli etkinlik geliştirme, sponsorluk çalışmaları ve network ağını geliştirme konularında öğrenci kulüplerine destek olacakları ve ortaklaşa çalışmalar yürütecekleri bir projedir.

 

 

Haberin Devamı
BARC Sektör Buluşmaları
Psikoloji Sektör Buluşması 
28 Şubat 2017 Salı günü Bahçeşehir Üniversitesi D Teras’ta BAU Mezunları ile BAU Psikoloji Öğrencileri BARC, BASAC ve BAU Psikoloji Kulübü işbirliği ile BAU Psikoloji Mezunlarıyla bir araya geldiler. 
Psikoloji Sektör Buluşmasına konuk konuşmacı olarak katılan BAU Mezunlarımıza teşekkür ederiz. 
Haberin Devamı
BARC Workshoplar
Carrier Guide - CV Yazım Workshop'u
BARC ve BAU Mezunlarımızın iş birliği ile gerçekleştirilen Workshop'lar kapsamında Şubat ve Mart aylarında BAU Mezunumuz Adecco İK Yöneticisi Nesrin Arıkan ile 3. ve 4. sınıf BAU öğrencilerimize CV Yazım Workshop'u düzenlenmiştir. 
Haberin Devamı
BARC ile Eğitimler
GEP0301 Dersi
Sosyal Bilimler Enstitüsü Executive MBA 2013 Mezunumuz, Mine Kaya GEP0301 dersinde öğrencilerimizle kariyer öyküsünü paylaştı.



 
Haberin Devamı
BARC ile Eğitimler
GEP0301 Dersi
Sosyal Bilimler Enstitüsü MBA 2016 Mezunumuz, Turkcell Bilgi Teknolojileri Yöneticisi Berat Filiz GEP0301 dersinde öğrencilerimizle kariyer öyküsünü paylaştı.‬
Haberin Devamı
BARC Projeler
Online Learning Community 
BAU mezunlarından öğrencilere uzaktan eğitim desteği...
Uzaktan Eğitim Birimi işbirliğiyle başlattığmız Online Learning Community projesi bu dönem yine mezun ve öğrencilerimizi buluşturuyor. 





 
Haberin Devamı
BARC International
BAU Bakü Mezun Temsilciliği Açıldı

BAU Bakü Ofisi faaliyetlere başladı.‬
‪Azerbaycan Mezun Temsilcimiz Tahmina Paşayeva'ya yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diliyoruz...

Haberin Devamı
BARC Sektör Buluşmaları
Endüstri Mühendisliği Kulübü Sektör Buluşması 
29 Mart 2017 Çarşamba günü Bahçeşehir Üniversitesi D Teras’ta BAU Mezunları ile BAU Endüstri Mühendisliği Öğrencileri BARC, BASAC ve BAU Emdüstri Mühendisliği Kulübü işbirliği ile BAU Endüstri Mühendisliği Mezunlarıyla bir araya geldiler. Sektör Buluşmasına konuk konuşmacı olarak katılan BAU Mezunlarımıza teşekkür ederiz. 
 
Haberin Devamı
BARC Workshoplar
Carrier Guide - CV Yazım Workshop'u
Workshop'ların ilki BAU Beşiktaş Kampüsü'nde Hukuk, İİSBF ve Mühendislik ve Doğa Fakültesi öğrencileri, ikinci Workshop ise BAU Galata Yerleşkesi'nde İletişim Fakültesi öğrencileri ile gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerin Adecco danışmanları eşliğinde CV'lerini revize ettikleri workshop'lar önümüzdeki aylarda diğer fakülte öğrencilerimizin katılımları ile devam edecektir.

Foroğraflar için "Haberin Devamı"na tıklayabilirsiniz.




 
Haberin Devamı
BARC ile Eğitimler
GEP0301 Dersi
İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü 2009 Mezunumuz, Ağaoğlu Grubu Halkla İlişkiler Yöneticisi Merve Korkmaz Yılmaz GEP0301 dersinde öğrencilerimizle kariyer öyküsünü paylaştı.
Haberin Devamı
Copyright © 2015 BARC BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir.

Our mailing address is:
alumni@rc.bahcesehir.edu.tr

Sosyal Medya:

        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*