BARC E-Bülten
View this email in your browser
Aralık 2017

Mutlu Yıllar
BAU Global
BAU Washington D.C. Reunion
BAU Mezunlarla İletişim Merkezi ve BAU International University işbirliğiyle organize edilen BAU Mezunları Washington D.C. Buluşması, Ottoman Restaurant’ta BAU Global Başkanı Enver Yücel; BAU Global Yöneticileri ve 54 başarılı BAU Mezununun katılımı ile gerçekleşti. ABD’de ilki gerçekleştirilen organizasyona; uluslararası kurumsal firmalarda üst düzey görev alan, eğitimlerine ABD’nin önemli üniversitelerinde devam eden ve kendi girişimlerini yürüten 54 BAU mezunu katıldı. Çalıştıkları kurumlarda başarılı pozisyonlarda görev alan mezunlarımızın yanı sıra, toplantıya eşleri ve çocukları ile katılan BAU Mezunları da büyük bir aile olma yolunda başarıyla ilerlendiğinin kanıtları idi.
Haberin Devamı
BARC Sektör Buluşmaları
IEEE Kulübü Sektör Buluşması
IEEE Kulübü, Mezunlar Merkezi ve BASAC iş birliği ile "IEEE Kulübü Sektör Buluşması" 6 Aralık 2017 Çarşamba günü kulüp üyeleri ve bölümü öğrencilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. BAU mezunlarımızın konuk konuşmacı olarak katıldıkları sektör buluşmasında öğrenciler mezunlarımıza sektör ve iş dünyası ile ilgili merka ettikleri konularda sorular sorarak bilgi sahibi oldular. Etkinliğe katılım gösteren mezun ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. 
Haberin Devamı
BARC Projeler

BAU Mezun Avantajları 

BAU Mezunları, yeni yılda anlaşmalı markalarla yapılan indirim fırsatlarından yararlanıyor, yeni yıla ayrıcalıklı giriyor.

Hilton Bomonti Ayrıcalığı; BAU Mezunları Hilton İstanbul Bomonti’deki Avrupa’nın en büyük ve ödüllü Eforea Spa’sında yıllık Spa üyeliğinden %25 indirimle faydalanıyor.

Büşra Pırlanta; BAU mezunlarına pırlanta ürünlerindeki mevcut indirimlere ek %20 indirim fırsatı.

SevgiliKitabi.com’da Yılbaşı Sürprizi; BAU mezunlarına özel SevgiliKitabı.com’da %20 indirim fırsatı.

Büyük Anadolu Sürücü Akademisi; BAU mezunlarına özel Büyük Anadolu Sürücü Kursu’nda %25 indirim fırsatı.

Haberin Devamı
BARC Eğitimler
GEP0301 Dersi
11 Aralık 2017 Pazartesi günü gerçekleştirilen GEP0301 dersine konuk olan Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği 2016 Mezunumuz, Doğuş Grup - Doğuş Enerji Strateji ve Risk Uzman Yardımcısı Melis Helvacı öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı.
Haberin Devamı
BARC Workshoplar
Mutluluk Atölyesi
Mezunlarımız 12 Aralık 2017 Salı günü BAU Mezunumuz Nazlı Ege Dayanır ile ThetaHealing (R) Tekniği ile Mutluluk Atölyesi'nde bir araya geldi. Atölyeye başlarken ThetaHealing(R) tekniği hakkında genel bilgi verildi ve katılımcılara kas testi öğretildi. Kas testiyle katılımcılardaki; Mutluluğa ulaşmak için kendilerine koydukları blokajlar, mutluluğa layık hissetmemeyle ilgili blokajlar belirlendi ve ardından Teta frekansında katılımcıların blokajlarının değişimi sağlandı ve konuyla ilgili his yüklemeleri yapıldı.
Bu keyifli atölye çalışması için Mezunumuz Nazlı Ege Dayanır'a ve katılım gösteren mezunlarımıza teşekkür ederiz. 
Haberin Devamı
BAU Global
BAU Washington D.C. Reunion
Organizasyona BAU Global Başkanı Enver Yücel, BAU International University, Washington D.C. Rektörü Sinem Vatanartıran, BAU Global Başkan Yardımcısı Serdar Şenel, Bahçeşehir Kolejleri Genel Müdürü Özlem Dağ ve BAU Global yöneticilerinin yanı sıra; sanatçı Volkan Konak, ABD’nin ünlü TV programcısı ve BAU International University, Washington D.C. Yönetim Kurulu Üyesi Paul C. Brunson da katıldı.
BAU Global Başkanı Enver Yücel; BAU mezunlarına “BAU Global ailesi dünyada büyümeye devam ediyor. Ülkemiz için, dünya için daha fazla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. “Birlikte birçok projeye imza atacağız; ömür boyu sizlerin arkasındayız, başarılarınız bizim gücümüzdür ve gururumuzdur.”  mesajını verdi.


Fotoğraflar için Haberin Devamı'na tıklayabilirsiniz.





 
Haberin Devamı
BARC Sektör Buluşmaları
Biyomedikal Kulübü Sektör Buluşması
Biyomedikal Kulübü, Mezunlar Merkezi ve BASAC iş birliği ile "Biyomedikal Kulübü Sektör Buluşması" 19 Aralık 2017 Salı günü kulüp üyeleri ve bölümü öğrencilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. BAU mezunlarımızın konuk konuşmacı olarak katıldıkları sektör buluşmasında öğrenciler mezunlarımıza sektör ve iş dünyası ile ilgili merka ettikleri konularda sorular sorarak bilgi sahibi oldular. Etkinliğe katılım gösteren mezun ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. 
Haberin Devamı
BARC Projeler
BAU Mezun Avantajları 
Ayrıcalıklardan faydalanabilmek için BAU Mezun Kart’a sahip olmanız yeterli.

BAU Mezun Kart başvurusu için; OİS üzerinden Mezun Bilgi Sitemi'ne giriş yaparak bilgilerinizi güncelleyebilir ve Mezun Kart başvurusunda bulunabilirsiniz. 





















 
Haberin Devamı
BARC Eğitimler
GEP0301 Dersi
18 Aralık 2017 Pazartesi günü gerçekleştirilen GEP0301 dersine konuk olan Sosyal Bilimler Enstitüsü, İnsan Kaynakları Programı 2017 Mezunumuz, Makina Takım Endüstrisi A.Ş. İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Mecit Kanpara öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı.
 
Haberin Devamı
BARC Turlar
Ice Break 2017 - Palandöken 
Mezunlarımız 15-16-17 Aralık 2017 tarihlerinde Palandöken Ice Break 2017'de buluşarak aileleri ve arkadaşları ile kışın tadını çıkardılar.











 
Haberin Devamı
Copyright © 2015 BARC BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir.

Our mailing address is:
alumni@rc.bahcesehir.edu.tr

Sosyal Medya:

        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*