BARC E-Bülten
View this email in your browser
Aralık 2014 - Ocak - Şubat 2015

BAU MEZUNLARLA iŞ BİRLİĞİ ve İLETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ - BARC -

BAU Alumni Relations Center, üniversitemiz ile mezunlarımız arasındaki bağları güçlendirmek, mezunlarımızın arasındaki dayanışmayı arttırmak ve öğrencilerimizle olan iletişimlerini geliştirmek ve BAU Mezunlar Derneği ile ortaklaşa çalışmalar yürütmek amacıyla kurulmuştur.
BAU Alumni Relations Center, mezun bilgi sistemini güncelleyerek, BARC tarafından düzenlenen tüm etkinliklerden haberdar etmektedir. Bu sayede mezunlarımızla etkin, verimli ve sürdürülebilir iletişim kurmayı hedeflemektedir. Bu kapsamda yıl içerisinde Yurtiçi ve Yurtdışı Mezun Temsilcilikleri, Fakülte Buluşmaları, Uluslararası Mezun Buluşmaları, Eğitimler, Turlar, Konferanslar, Sektör Buluşmaları, Mezun Festivali ve Mentorlük Programı organize etmek ve tüm etkinliklerimizi sürdürülebilir şekilde devam ettirmeyi amaçlıyoruz.

 

BARC Uluslararası Buluşmalar
1.Uluslararası BAU Mezunlar Buluşması Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Gerçekleştirildi
BAU Alumni Relations Center olarak bu yıl başlattığımız Mezun Buluşmaları organizasyonumuzu uluslararası boyuta taşıyarak, BAU International Office işbirliğiyle ilk Uluslararası BAU Mezunlar Buluşmasını Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirdik.
Haberin Devamı
BARC Fakülte Buluşmaları 
BAU Mühendislik Mezunları Madalyalarını Aldılar
BAU Alumni Relations Center tarafından düzenlenen Engineering Reunion’14 – BAU’lu Girişimci Mühendisin Kariyer Tasarımı Paneli 27 Kasım 2014 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi, Fazıl Say Salonu’nda gerçekleştirildi. “Mühendislik Alanında Yeni Trendler” nin görüşüldüğü panelin ilk konuşması BAU Alumni Relations Center Koodinatörü Gül Bakırtaş tarafından yapıldı. Bakırtaş, konuşmasında mezunlarla işbirliği ile birlikte, sürdürülebilir projelere imza atacaklarını belirtti.
Haberin Devamı
BARC Workshoplar
BAU Alumni Relations Center’dan, Girişimci Mezun Workshop’ları
BAU Alumni Relations Center, Girişimci Mezun Workshop’ları ile BAU mezunlarıyla biraraya geliyor. Workshop’ların ilki 2009 BAU mezunu Hayalimdeki Pasta’nın kurucusu girişimci Deniz İskender tarafından gerçekleştirlen Cupcake Workshop’ı BAU Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın ve BAU Mütevelli Heyet Başkanı Enver Yücel’in katılımları ile gerçekleştirildi.
Haberin Devamı
BARC Sektör Buluşmaları
Ekonomi ve Finans Kulübü Sektör Buluşması
BAU Sektör Buluşmaları’15 kapsamında Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomi ve Finans Kulübü ile ortaklaşa düzenlediğimiz organizasyonla Finans Sektörü’nde yöneticilik yapan Mezunlarımızla öğrencilerimizi buluşturduk.
Haberin Devamı
BARC İle Eğitimler
BAU Mezunlarından Eğitimler
BAU Mezunlarımız aday mezunlarımıza 2014-2015 Dönemi boyunca eğitimler düzenledi...
Haberin Devamı
BARC Seminerler
Hanfendi Bi’ Bakar Mısınız?
Bahçeşehir Üniversitesi mezunlarından Murat Tavlı ilk kitabı “Hanfendi Bi’ Bakar Mısınız?”ı öğrencilerimizle paylaştı.


 
Haberin Devamı
Mezunlarımızdan Kısa Kısa
Sadık Gali
Her geçen zaman üniversitemiz daha da büyümekte ve yurt dışında da kampüsler açarak öğrencilere fazlasıyla alternatif eğitim olanağı sağlamaktadır…
Haberin Devamı
BAU'dan Haberler
Enver Yücel'e Küresel Eğitime Katkı Ödülü
Her yıl gerçekleşen BM etkinliklerinin ödüllendirildiği “UNCA Ödülleri”, New York’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Bu yıl ilk kez bir Türk eğitimci; Enver Yücel ödüle layık görüldü




 
Haberin Devamı
BAU'dan Haberler
“Bir Eğitim Mucizesi” Bahçeşehir Üniversitesi’nde
BAU Eğitim Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Bir Eğitim Mucizesi Finlandiya’ etkinliği 2 Şubat 2015 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe, bilim adamı, eğitimci, yazar Prof. Dr. Pasi Sahlberg, Eski Milli Eğitim Bakanı Nimet Baş, Arizona Üniversitesi’nden Prof. Gary Grossman, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Şenay Yalçın ve çok sayıda davetli katıldı.
Haberin Devamı
BAU'dan Haberler
Prof. Dr. Kılıç Avrupa Bilim ve Sanat Akademisi Üyesi Oldu
Türkiye’nin tıp alanında önde gelen bilim adamlarından biri olan Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türker Kılıç, dünyanın en prestijli akademilerinden biri olan Avrupa Bilim ve Sanat Akademisi’ne üye olarak seçildi.
Haberin Devamı
BARC Uluslararası Buluşmalar
1.Uluslararası BAU Mezunlar Buluşması Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Gerçekleştirildi










 
BARC Fakülte Buluşmaları 
İletişim Mezunları Bir Arada!
BAU Alumni Relations Center tarafından düzenlenen Communication Reunion’14 etkinliği 19 Aralık 2014 tarihinde BAU Galata Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Etkinliğin açılış konuşması BAU Alumni Relations Center Koordinatörü Gül Bakırtaş tarafından yapıldı. Bakırtaş, konuşmasında; BAU mezunları ile ilgili istatiksel verilerin yanı sıra birlikte gerçekleştirilecek olan projelere değindi.
Haberin Devamı
BARC Workshoplar
BAU Alumni Relations Center’dan, Girişimci Mezun Workshop’ları










 
BARC Sektör Buluşmaları
Ekonomi ve Finans Kulübü Sektör Buluşması









 
BARC İle Eğitimler
BAU Mezunlarından Eğitimler




 
BARC Seminerler
BAU Angels Melek Yatırımcılar Ağı
BAU Alumni Relations Center ve İstanbul İş Melekleri’nin hayata geçirdiği BAU Angels Melek Yatırımcılar Ağı projesinin ilk etkinliği13 Ocak 2015 Salı günü BAU Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştirildi.
Haberin Devamı
Mezunlarımızdan Kısa Kısa
Burak Acar
BAU özellikle iş dünyasında çok kabul gören bir üniversite. Bunda farklı organizasyon ve şirketlerle yapmış olduğu kurumsal antlaşmaların yanında…
Haberin Devamı
BAU'dan Haberler
E. Yücel'in "Ortadoğu Barış Üniversitesi" Fikri Büyük Yankı Buldu
BM UNCA “Küresel Eğitime Katkı Ödülü”nü almak için New York’ta bulunduğu sırada Associated Press’e röportaj veren Enver Yücel Suriyeli mülteciler için bir Türk Üniversite kurma planından bahsetti ve bu üniversitede Türkçe derslere ek olarak Arapça ve İngilizce seçeneklerinin de sunulması gerektiğini söyledi.
 
Haberin Devamı
BAU'dan Haberler

Dünya Kadın Sağlığı ve Kalkınma Forumu Merkezi BAU'da Çalışmalarına Başladı

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) ve Royal Academy Of Science International Trust (RASIT) işbirliği ile Bahçeşehir Üniversitesi’nde açılan Dünya Kadın Sağlığı ve Kalkınma Forumu Merkezi, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi’nde düzenlenen imza töreni ile çalışmalarına başladı.



 
Haberin Devamı
BAU'dan Haberler
En İyi Vakıf Üniversitesi Ödülü BAU’ya Verildi
Türkiye’nin yetenekli genç girişimcilerinin yer aldığı Genç Liderler Buluşması ve Türkiye Gençlik Ödülleri, 22 Şubat Pazar günü İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen organizasyonla birçok ünlü isim, iş adamı, akademisyen ve  markayı bir araya getirdi. Altı milyon gencin oylarıyla gerçekleştirilen ankette birçok farklı kategoride ödüller sahiplerini bulurken en iyi vakıf üniversitesi ödülü de Bahçeşehir Üniversitesi’nin oldu.

 
Haberin Devamı
Copyright © 2015 BARC BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir.

Our mailing address is:
alumni@rc.bahcesehir.edu.tr

Sosyal Medya:

        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*