BAU Alumni | E-Bülten Aralık 2019
View this email in your browser

Mutlu Yıllar BAU'lu

"Mezunun Sesi" Radyo Programı
İnci Zeynep Kaban
3 Aralık 2019 Salı günü gerçekleşen "Mezunun Sesi" radyo programına; Parça Proje firma sahibi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı 2009 mezunumuz İnci Zeynep Kaban konuk oldu. Kendisine güzel sohbeti için teşekkür ediyoruz..
"Mezunun Sesi" Radyo Programı
Yavuz Borazan
24 Aralık 2019 Salı günü gerçekleşen "Mezunun Sesi" radyo programına; EB Danışmanlık'tan, Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme 2018 mezunumuz Yavuz Borazan konuk oldu. Kendisine güzel sohbeti için teşekkür ediyoruz..







 
"Fast Talk" Youtube Çekimleri

İrem Uzun

BAU Kariyer ve Gelişim Kulübü'nün mezunlarımız ile gerçekleştirdikleri "Fast Talk" Youtube çekimlerine 7 Aralık'ta İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 2014 mezunumuz İrem Uzun konuk oldu kendisine destekleri için teşekkür ediyoruz..
 
Sektör Buluşmaları

Yaratıcı İletişimciler Kulübü Kulübü Sektör Buluşması

Öğrenci kulübümüz BAU Network Club tarafından gerçekleştirilen “Sektör Buluşmaları" kapsamında Yaratıcı İletişimciler Kulübü işbirliği ile 2003 mezunumuz Yönetmen Dağhan Celayir öğrenciler ve mezunlarımız ile bir araya geldi.
Tüm öğrenci ve mezunlarımıza çok teşekkür ederiz

GEP0301 Dersi

Banu Çabri

Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme’19 Mezunumuz, Akbank Ticari Krediler Bölümü Tahsis Yöneticisi Sn. Banu Çabri, “GEP0301 - Innovative Career Development” dersinde öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı.
 
BAU Mezun IGUL Buluşmaları

3 Aralık 2019

BAU Mezunlar Merkezi ve BAU IGUL iş birliği ile, BAU Hukuk Fakültesi mezunlarının BAU Hukuk Fakültesi öğrencileri ile buluştukları “IGUL Hukuk Buluşmaları“, Mezunlarımız Emin Ökten, Gözde Evin, Pelin Ercan, Talha Bilal Sarı ve Ezgi Öztürk Şahin’in katılımı ile gerçekleştirilmiştir.
Katılım gösteren tüm mezun ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

 

BAU Mezun IGUL Buluşmaları

IGUL Mezun Buluşmaları ve Üstün Başarı Sınıfı Kapanış Töreni

Dönem boyunca IGUL Direktörü Sayın Prof. Dr. Feridun Yenisey ile sürdürdüğümüz “IGUL Hukuk Buluşmaları”nın kapanış töreni 17 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilmiştir.
Dönem boyunca konuk konuşmacı olarak derslere katılım gösteren mezunlarımız, derslere devamlılık sağlayarak sertifika almaya hak kazanan öğrencilerimiz, değerli Hukuk Fakültesi hocalarımız ve Avrupa Konseyinden gelen misafirlerimizin katılım gösterdikleri gecede Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Şirin Karadeniz'de konuşmasıyla mezun ve öğrencilerimize seslenmiştir. 
Katılım gösteren tüm mezun, öğrenci ve hocalarımıza teşekkür ederiz..

 
Mezun Ziyaretleri

Ozan Demirbaş

Mezun ziyaretleri kapsamında BAU Mimarlık ve Tasarım Fakültesi mezunumuz; Ozan Demirbaş Architects Kurucusu, Yüksek Mimar Ozan Demirbaş’11 ile yeni dönem projelerimiz için bir araya geldik. Değerli mezunumuza başarılar dileriz!

Mezun Ziyaretleri

Selma Bardakcı

Mezun ziyaretleri kapsamında BAU İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi mezunumuz; DEİK Türkiye-Asya Pasifik İş Konseyleri Koordinatörü, Selma Bardakcı’10 ile DEİK Genel Merkezi’nde bir araya gelerek ortak projeler üzerine çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Değerli mezunumuza başarılar dileriz!

BAU'dan Haberler

CO-OP Modeli Türkiye'yi Londra'da Temsil Etii

Eğitim alanının en saygın ödüllerinden biri olan QS Reimagine Education ödüllerinde, Bahçeşehir Üniversitesi 1500’den fazla başvuru arasından “Best-University-Employer Partnership” kategorisinde CO-OP programı başvurusu ile finale kaldı.
Türkiye’de ilk kez bugünle geleceğin, hayatla okulun, üniversiteyle iş dünyasının buluştuğu, 21. yüzyılın eğitim modeli CO-OP’u uygulayan Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), QS Reimagine Education ödüllerinde, 1500’den fazla başvuru arasından “Best-University-Employer Partnership” kategorisinde finale kalarak ülkemize büyük bir gurur yaşattı. Fİnalistler 38 ülkeden 72 farklı üniversitenin akademisyenleri ve iş insanlarının oluşturduğu 160’dan fazla jüri üyesinin değerlendirmesiyle belirlendi. Finale kalan projeler 9 Aralık’ta Londra-İngiltere’de Queen Elizabeth II Conference Center’da tüm dünyadan eğitimciler ve iş insanlarının katıldığı konferansta sunuldu.

BAU'dan Haberler

BAU, BM Tarafından Kurulan Küresel Üniversite Koalisyonu'na Üye Oldu

Bahçeşehir Üniversitesi BM ve uluslararası üniversiteler tarafından kurulan University Global Coalition (Küresel Üniversite Koalisyonu)'na üye oldu. 
Bahçeşehir Üniversitesi’nin, BAU Global Başkanı Enver Yücel'in danışma kurulu üyeliği yaptığı Birleşmiş Milletler Eğitim ve Araştırma Enstitüsü (UNITAR) öncülüğünde Mayıs 2019'da faaliyete geçen ve Birleşmiş Milletler ile uluslararası üniversiteler tarafından kurulan University Global Coalition (Küresel Üniversite Koalisyonu) platformuna üyeliği için bir imza töreni düzenlendi.
University Global Coalition (Küresel Üniversite Koalisyonu), Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Yardımcısı ve Birleşmiş Milletler Eğitim ve Araştırma Enstitüsü (UNITAR) Başkanı Nikhil Seth ve BAU Rektörü Prof. Dr. Şirin Karadeniz tarafından imzalandı. 





 

"Mezunun Sesi" Radyo Programı

Manolya Balaban Evirgen

17 Aralık 2019 Salı günü gerçekleşen "Mezunun Sesi" radyo programına; Balaban & Evirgen Hukuk ve Danışmanlık firma sahibi, Hukuk Fakültesi 2011 mezunumuz Manolya Balaban Evirgen konuk oldu. Kendisine güzel sohbeti için teşekkür ediyoruz..
"Fast Talk" Youtube Çekimleri
Ahmet Melih Küreç
BAU Kariyer ve Gelişim Kulübü'nün mezunlarımız ile gerçekleştirdikleri "Fast Talk" Youtube çekimlerine 6 Aralık'ta Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme 2013 mezunumuz Ahmet Melih Küreç konuk oldu kendisine destekleri için teşekkür ediyoruz..
 
"Fast Talk" Youtube Çekimleri

Kardelen Afrodit Adsal

BAU Kariyer ve Gelişim Kulübü'nün mezunlarımız ile gerçekleştirdikleri "Fast Talk" Youtube çekimlerine 21 Aralık'ta Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği 2015 mezunumuz Kardelen Afrodit Adsal konuk oldu kendisine destekleri için teşekkür ediyoruz..






 
Sektör Buluşmaları

Mimarlık ve Tasarım Kulübü Sektör Buluşması

Öğrenci kulübümüz BAU Network Club tarafından gerçekleştirilen “Sektör Buluşmaları" kapsamında Mimarlık ve Tasarım Kulübü işbirliği ile 2015 mezunumuz Mimar Meryem Odabaşı öğrenciler ve mezunlarımız ile bir araya geldi.
Katılan tüm öğrenci ve mezunlarımıza çok teşekkür ederiz

 

GEP0301 Dersi

Elif Arkan

Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme’19 Mezunumuz, Türkiye Ekonomi Bankası Pos Operasyonları Müdürü Sn. Elif Arkan, “GEP0301 - Innovative Career Development” dersinde öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı.

BAU Mezun IGUL Buluşmaları

10 Aralık 2019

BAU IGUL iş birliği ile, BAU Hukuk Fakültesi mezunlarının BAU Hukuk Fakültesi öğrencileri ile buluşacakları “IGUL Hukuk Buluşmaları“, Mezunlarımız Süleyman Mert Soysal, Yüksel Aydeniz Yaiche, Onur Özdeniz, Billur Emir ve Göze Nalbantoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilmiştir.
Katılım gösteren tüm mezun ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mezunlarımızdan Kısa Kısa

Mezunumuzun Başarısı

26 Aralık 2019 tarihli ve 30990 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2019/452 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Rekabet Kurulu Üyeliğine atanan; BAU SBE Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler’14 Mezunumuz Sn. Ayşe Kardaş Ergezen’i tebrik ederiz.














 
Mezun Ziyaretleri

Gökhan Alacahanlı

Mezun ziyaretleri kapsamında BAU İletişim Fakültesi mezunumuz; Samsung Electronics Mobil Is Birimi - Pazarlama İletişimi Ekip Lideri, Gokhan Alacahanlı ’05 ile yeni dönem projelerimiz için Samsung Türkiye Genel Müdürlük’te bir araya geldik. Değerli mezunumuza başarılar dileriz!

BAU'dan Haberler

BAU'lu Öğrencilere Almanya'dan Diploma Fırsatı

Berlin International Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) ortaklığında hayata geçirilen ‘Dual Up’ sistemi, BAU’da düzenlenen programla tanıtıldı. Programa, BAU Rektörü Prof. Dr. Şirin Karadeniz, Berlin International Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hans-Dieter Klingemann ve çok sayıda davetli katıldı. AB sınırları içerisinde kabul gören bir diploma fırsatı sunan ‘Dual Up’ sistemi, Türkiye’deki tüm lisans mezunu öğrencilere açık.
BAU'dan Haberler

"İngiltere'den Dünya'ya Eğitim Hizmeti Sunacağız"

Kendi alanında büyük deniz kuruluşlarından olan Deniz Mühendisliği, Bilim ve Teknoloji Enstitüsü’nün eğitim kolu Marine Learning Alliance Koleji’nin (MLA) yeni kampüsü İngiltere’nin Plymouth şehrinde açıldı.
BAU Global'in dünyanın 4 kıtasında 6. üniversitesi olan MLA College’in yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. BAU Global Başkanı Enver Yücel ise açılış konuşmasında, “İngiltere’de daha da genişleyeceğiz ve İngiltere’den dünyaya eğitim hizmeti sunacağız” dedi.

Copyright © 2019 BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir

Our mailing address is;
alumni@rc.bau.edu.tr
                                                                                
Sosyal Medya:
        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*