BARC E-Bülten
View this email in your browser
Ekim 2017

Mezun İl Temsilcileri Çalıştayı

3 yıldır BAU Mezunlar Merkezi tarafından gerçekleştirilen Mezun İl Buluşmaları'nda seçilmiş olan BAU Mezun İl Temsilcilerimiz 13 Ekim 2017 Cuma günü BAU Beşiktaş Kampüsü Güney Yerleşkesi'nde "Mezun İl Temsilcileri Çalıştayı" için bir araya geldiler. 
Tüm gün süren çalıştay BAU Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tunç Bozbura'nın mezunlarımıza yaptığı açılış konuşmasıyla başladı, BAU Mezunlar Merkezi Koordinatörü Gül Bakırtaş, Koordinatör Yardımcıları Naro Gökdağ ve Melih Elidüzgün tarafından Mezunlar Merkezi çalışmaları ile ilgili yapılan sunumların ardından çalıştay BAU Öğretim Görevlisi Dr. Selçuk Tuzcuoğlu ve Kariyerlianne.com kurucusu Ceren Özer'in yaptığı sunumlar ile devam etti. 
Çalıştayın ikinci kısmında ise gruplara ayrılan Mezun İl Temsilcilerimiz kendi illerinde hayata geçirebilecekleri sosyal sorumluluk projeleri ve yeni dönemde Mezunlar Merkezi ile iş birliği halinde gerçekleştirecekleri projeler üzerinde çalıştılar. 
"Mezun İl Temsilcileri Çalıştayı"na katılım gösteren BAU Mezun İl Temsilcilerimize teşekkür ediyoruz... 

BARC Sektör Buluşmaları
Enerji Kulübü Sektör Buluşması
Enerji Kulübü, Mezunlar Merkezi ve BASAC iş birliği ile "Enerji Kulübü Sektör Buluşması" 24 Ekim 2017 Salı günü  BAU Enerji Kulübü üyeleri ve Enerji Sitemleri Mühendisliği bölümü öğrencilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. BAU Enerji Ssitemleri Mühendisliği mezunlarımızın konuk konuşması olarak katıldıkları sektör buluşmasında öğrenciler mezunlarımıza sektör ve iş dünyası ile ilgili merka ettikleri konularda sorular sorarak bilgi sahibi oldular. Etkinliğe katılım gösteren mezun ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. 
Haberin Devamı
BARC Projeler
BAU Alumni Mentorship Programme'17-18
Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz "BAU Alumni Mentorship Programme'17-18" 26 Ekim 2017 Perşembe günü BAU Beşiktaş Kampüsü Güney Yerleşkesi'nde yüzlerce başvuru arasından seçilmiş alanında uzman 36  Mentorumuzun katılımıyla gerçekleşecen Mentor Eğitim ve Tanışma Yemeği ile başladı. BAU İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü Öğretim Görevlisi Hocamız Dr. Şafak Şahin tarafından verilen Mentorluk Eğitimi'nin ardından Mezun Mentorlerimiz C Teras'ta gerçekleştirilen yemekte keyifli vakit geçirirken BARC Ekibi ve diğer mentorlerler ile tanışma fırsatı buldular. 
Haberin Devamı
BARC Projeler
BAU Creative Management Platform
BAU girişimci mezunlar ve girişimcilere destek vermek isteyen mezunlar ile BAU'lu girişimci öğrencileri buluşturan bir platform olan BAU Creative Management Platform BARC, TTO, COOP ve BAU Mezunları iş birliği ile oluşturulmuş olup her hafta toplantılar düzenleyerek girişimcilerimizin sunum ve fikirlerini dinlemekte ve verilebilecek destekler konusunda görüşmeler yapmaktadır. Platformun kurulmasına öncülük eden BAU Mezunumuz Soner Ergen ve platforma gönüllü olarak destek veren tüm mezunlarımıza teşekkür ediyoruz. 
 
Haberin Devamı
BARC Eğitimler
GEP0301 Dersi
2 Ekim 2017 Pazartesi günü gerçekleştirilen GEP0301 dersine konuk olan Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü 2016 Mezunumuz, Grango Kurucusu Miraç Acar öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı.
Haberin Devamı
BARC Eğitimler
GEP0301 Dersi
16 Ekim 2017 Pazartesi günü gerçekleştirilen GEP0301 dersine konuk olan İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü 2013 Mezunumuz, Altaş Medya Editing Director Merve Biler öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı.
 
Haberin Devamı
BARC Eğitimler
GEP0301 Dersi
30 Ekim 2017 Pazartesi günü gerçekleştirilen GEP0301 dersine konuk olan Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü 2006 Mezunumuz, Koç Üniversitesi Proje Yöneticisi Cenk Kabahasanoğlu öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı.
Haberin Devamı
Gerçekleşecek Etkinlik ve Projeler 
BARC Tarafından Kasım Ayı İçerisinde Gerçekleşmesi Planlanan Etkinlikler
Kasım ayı içerisinde BARC tarafından gerçekleşmesi planlanan etkinlik ve projeleri aşağıda görebilirsiniz. Etkinliklerle ilgili olarak "Haberin Devamı"na tıklayarak internet sitemizden tarih ve detaylara ulaşabilirsiniz. 

- Save The Date Party For Business / 3 Kasım 2017 Cuma @Conrad
- Save The Date @Joker No:5 
- BAU Creative Management Platform Toplantıları
- BAMP Mentor Mentee Buluşmaları 
- İngiltere Mezun Buluşması / 16 Kasım 2017 Perşembe
- GEP0301 Dersleri 
- Sektör Buluşması 

- Workshop 
Haberin Devamı
BARC Sektör Buluşmaları
Enerji Kulübü Sektör Buluşması
Her ay gerçekleşecek olan Sektör Buluşmaları için öğrenci kulüpleri üyelerimiz BASAC kulüp başkanı Pelin Nur Yaldız ile Mezunlar Merkezi'ne gelerek iletişime geçebilir ve kendi kulüp üyeleri ile mezunlarımızı bir araya getirecek organizasyon detaylarını görüşebilirler. 
Etkinlik fotoğraflarına Haberin Devamı'na tıklayarak ulaşabilirsiniz. 














 
Haberin Devamı
BARC Projeler
BAU Alumni Mentorship Programme'17-18
Tanışma Yemeği'nin ardından program kapsamında 31 Ekim 2017 Salı günü gerçekleştirilen Mentor Mentee Tanışma Toplantısı'nda ise Mentorler Mentee'leri ile tanıştılar. 36 BAU Mezunu Mentor ve 36 BAU Öğrencisi Mentee'nin gönüllü olarak yer aldığı projede dönem boyunca mezunlarımız öğrencilerimize akademik ve profesyonel hayatla ilgili mentorluk edecekler. 

Projeye katılan tüm mezun ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz... 
Etkinlik fotoğraflarına Haberin Devamı'na tıklayarak ulaşabilirsiniz. 








 
Haberin Devamı
BARC Projeler
BAU Creative Management Platform
Platform hakkında ayrıntılı bilgi ve etkinlik fotoğrafları için Haberin Devamı'na tıklayabillirsiniz. 


















 
Haberin Devamı
BARC Eğitimler
GEP0301 Dersi
9 Ekim 2017 Pazartesi günü gerçekleştirilen GEP0301 dersine konuk olan Sosyal Bilimler Enstitüsü Pazarlama Programı 2016 Mezunumuz, Koç Sistem Business Development Department Manager Soner Ergen öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı.



 
Haberin Devamı
BARC Eğitimler
GEP0301 Dersi
23 Ekim 2017 Pazartesi günü gerçekleştirilen GEP0301 dersine konuk olan İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Avrupa Birliği İlişkileri Bölümü 2011 Mezunumuz, İnovasyon Proje Danışmanlığı’nda Müdür Yardımcısı Enes Övünç öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı.
Haberin Devamı
Copyright © 2015 BARC BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir.

Our mailing address is:
alumni@rc.bahcesehir.edu.tr

Sosyal Medya:

        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*