BAU Alumni | E-Bülten Ekim 2019
View this email in your browser

BAU Mezun Mentor Programı
Mentee Eğitimi
2015 yılından bu yana mezun ve öğrenilerimizin yoğun ilgisiyle gerçekleştirdiğimiz "BAU Mezun Mentor Programı" bu yıl SoUp Agency iş birliğinde "Mentee Eğitimi" ile başlamıştır.
Danışmanımız sevgili Melek Ülkü Arısoy'un eğitmenliğinde, 117 mentee'nin katılımı ile "Mentee Eğitimi" 22 Ekim 2019 Salı günü M Blok Teras'ta gerçekleşmiştir. 
Katılım gösteren tüm mentee'lerimize teşekkür ederiz. 



 
Sektör Buluşmaları

Biyomedikal Mühendisliği Kulübü Sektör Buluşması

Sektör Buluşmaları kapsamında, BAU Alumni Network Club ve Biyomedikal Mühendisliği Kulübü iş birliği ile 17 Ekim 2019 Perşembe günü Biyomedikal Mühendisliği mezunlarımız Mert Nezmi Temizel ve Çiğsel Aydın öğrencilerimizle bir araya gelerek, kariyer yolculukları üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
Katılan tüm öğrenci ve mezunlarımıza teşekkürler!

GEP0301 Dersi

Halil Arda Coşkun

Sosyal Bilimler Enstitüsü 2019 İşletme mezunumuz, IAS Yazilim Gelistirme ve Servis A.Ş Yazılım Mühendisi Sn. Halil Arda Coşkun, “GEP0301 - Innovative Career Development” dersinde öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı.‬
Mezunumuza katılımından ötürü teşekkür ederiz..









 

BAU Mezun Koşu Takımı

Run For Life - Hayat Kurtarmak İçin Yarıştayız

20 Ekim 2019 Pazar günü Caddebostan sahilinde, organ bağışının önemine dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık yaratmak amacı ile gerçekleştirilen "Run For Life - Hayat Kurtarmak İçin Yarıştayız” koşusuna katılan BAU Mezun Koşu Takımı'mızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

3 Kasım 2019 İstanbul Maratonu'nda da Kanserli Çocuklara Umut Vakfı -KAÇUV- için koşacak olan takımımıza aşağıdaki link üzerinden destek verebilirsiniz.

https://ipk.adimadim.org/team/view?id=5486&_tog7f728364=all

*Antrenman ve koşu takvimi için bau.network’ten BAU Mezun Koşu Grubumuzu takip edebilirsiniz! 
https://bau.network/groups/15/feed


 

BAU'dan Haberler

BAU ile Küba Arasında Sağlık Alanında Eğitim Köprüsü

Bahçeşehır Üniversitesi ile Küba Havana Tıbbi Bilimler Üniversitesi arasında, sağlık bilimleri araştırmaları alanında anlaşma imzalandı.

Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, Küba'da gerçekleştirdiği görüşmeler kapsamında Küba Sağlık Bakanlığı ve Havana Tıbbi Bilimler Üniversitesi yetkilileriyle bir araya geldi.





 

BAU'dan Haberler

Güvenli Bölge ve Göç Paneli Berlin’de Düzenlendi

Bahçeşehir Üniversitesi ve Berlin International University of Applied Sciences iş birliği ile düzenlenen “Güvenli Bölge ve Göç” paneli, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilüfer Narlı’nın moderatörlüğünde Berlin’de gerçekleştirildi.

Bahçeşehir Üniversitesi ve Berlin International University of Applied Sciences iş birliği ile Güvenli Bölge ve Göç paneli düzenlendi. Berlin International’ın Berlin kampüsünde düzenlenen panelin moderatörlüğünü Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilüfer Narlı üstlendi.  BAU Global Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Karadeniz, Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Gökçe Ok, Eski Devlet Bakanları Burhan Kara ve Eyüp Aşık’ın konuşmacı olduğu panele çok sayıda akademisyen ve davetli katıldı.

 

BAU Mezun Mentor Programı

Mentor Eğitimi ve Mentor - Mentee Tanışma Toplantısı

24 Ekim 2019 Perşembe günü gerçekleşen etkinliğimiz BAU Mezun Mentor'lerimizin katılımı ve Melek Ünlü Arısoy'un eğitmenliğinde "Mentor Eğitimi" ile başlamış ve sonrasında "Mentor-Mentee Tanışma Toplantısı" ile devam etmiştir.
Yıl boyunca öğrencilerimize akademik ve profesyonel hayat ile ilgili destek verecek olan mezunlarımız öğrencilerle tanışıp keyifli zaman geçirmişlerdir. 
Katılım gösteren tüm mezun ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 
Sektör Buluşmaları

Dijital Dönüşüm Kulübü Sektör Buluşması

Sektör Buluşmaları kapsamında, BAU Alumni Network Club ve Dijital Dönüşüm Kulübü iş birliği ile 23 Ekim 2019 Çarşamba günü mezunlarımız Hakan Dinç ve Aydın Çetin öğrencilerimizle bir araya gelerek, kariyer yolculukları üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
Katılan tüm öğrenci ve mezunlarımıza teşekkürler!

 

 

Mezunun Sesi 

Mezunun Sesi Radyo Programı Başlıyor

Mezunun Sesi Programı Başlıyor!

BAU Radyo iş birliğinde Her Salı saat 10.00 - 11.00 arası mezunlarımızla beraber mikrofon başındayız.

Programa katılmak isteyen mezunlarımız, naro.gokdag@rc.bau.edu.tr mail adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirler!
 

BAU'dan Haberler

BAU Global Başkanı Enver Yücel, AIWorld Conference'a Katıldı

Dünyanın en büyük yapay zeka konferansı olarak kabul edilen ‘AIWorld Conference’ Boston’da düzenlendi. Konferansın ilk ve tek Türk konuşmacısı olan BAU Global Başkanı Enver Yücel, “2 yılda yapay zeka temelli öğretime geçtik. Sadece Türkiye’de uygulanan sistemi, 6 ay zarfında bütün dünyaya açacağız” dedi.

Cambridge İnovasyon Enstitüsü tarafından bu yıl 4. kez düzenlenen ‘AI World Conference’; Harvard, IBM, Microsoft, Amazon, Google, Facebook gibi dünya devlerini bir araya getirdi. Programa, dünyanın ve Amerika’nın çeşitli bölgelerinden 3 bin kişi katıldı. Yapay zekanın uygulamadaki durumlarına odaklanıldığı, yapay zeka çözümlemeleri ve ağ iletişim ve iş geliştirme fırsatlarının sunulduğu konferansa, dünya yapay zeka piyasasını elinde tutan firmaların temsilcilerinin de aralarında bulunduğu 250 konuşmacı katıldı.

 

BAU'dan Haberler

GLOBE 2019 BAU'da Gerçekleşti

34 ülkeden akademisyenlerin ve araştırmacıların katıldığı, özellikle tarım, gastronomi, turizm ve eğitim alanlarında iş dünyasının ve ekonomik gelişmelerin tartışıldığı Küresel İşletme ve Ekonomi Konferansı (GLOBE 2019) Bahçeşehir Üniversitesinde gerçekleştirildi.

Konferansa ev sahipliği yapan Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Karadeniz, 2030 ve sonrası eğitim konusunu içeren bir konuşma yaptı. Prof. Dr. Karadeniz, eğitim alanında çağa ayak uydurmak ve geleceğin eğitim sistemine nasıl hazır olmalıyız sorularını ayrıntılı olarak değerlendirdi.

BAU'dan Haberler

BAU Halk Oyunları Topluluğu Dünya Birincisi Oldu

Güney Kore’de düzenlenen kıtalararası en büyük dans organizasyonu olarak kabul edilen, dünya dans yarışmasında Türkiye’yi temsil eden Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Halk Oyunları Topluluğu, iki dalda dünya birincisi oldu.

 

Copyright © 2019 BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir

Our mailing address is;
alumni@rc.bau.edu.tr
                                                                                
Sosyal Medya:
        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*