BAU Alumni | E-Bülten Eylül 2020
View this email in your browser

BAU Alumni Sailing Fest Gerçekleşti!
  

Bu sene ilk defa BAU Uluslararası Yelken Kulübü ortaklığında BAU Alumni Sailing Fest, 12-19 Eylül tarihleri arasında Göcek koylarında gerçekleşti. İki tekne ile yapılan gezimizde mezunumuzun katılım sağladığı organizasyonumuz sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

 
Uzay ve Teknoloji Festivali "TEKNOFEST 2020"
İnsansız Su Altı Sistemleri ile Teknofest'te İpi Göğüslediler

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Tanıtım Vakfı (T3 Vakfı) öncülüğünde Gaziantepte düzenlenen Uzay ve Teknoloji Festivali ’TEKNOFEST 2020’ ödül töreni ile son buldu. Festival Türkiyenin dört bir yanından binlerce genci bir araya getirdi. Kıyasıya rekabetin olduğu festivalde, bu yıl 100 bin genç, 21 ayrı kategoride projelerini yarıştırdı. Teknofestte İnsansız su altı sistemleri kategorisinde yarışan Bahçeşehir Üniversitesi Baurov takımı 1inci olarak 40 bin liralık ödülün sahibi oldu.
Yeni Sezonda BK Basketbol

Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı


Bahçeşehir Koleji, 2020 – 2021 ING Basketbol Süper Ligi sezonunun ilk haftasında, Akatlar Spor Salonu’nda TOFAŞ’ı ağırladı. Maçın başından sonuna kadar tabeladaki üstünlüğünü koruyan Kırmızı Ejderhalar, sahadan 84 – 73’lük skorla galip ayrılarak lige iyi bir başlangıç yaptı.

İNG Basketbol Süper Ligi'nde ve 7DAYS EuroCup maçlarında Red Dragons'a başarılar dileriz..




 

BAU'dan Haberler

BAU’dan İngiltere’de Master Fırsatı

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ve MLA College UK iş birliği yaptı. BAU’nun güney kampüsünde yapılan lansmanda iş birliğinin detayları paylaşıldı. Buna göre, Bahçeşehir Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimi almak isteyen öğrencilere ve sektör profesyonellerine açık olacak programda, Bahçeşehir Üniversitesi’nde tamamlanan yüksek lisans programı ile diploma derecesini tamamlayan öğrenciler, MLA College’den online olarak tamamlanacak tez çalışması ile Plymouth Üniversitesi’nden akredite MBA derecesi ve iki ayrı diploma sahibi de olabilecek.

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Bilgisayar Desteği

SEY Vakfı Başkanı ve Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel'den Bilgisayar Desteği!


SEY Vakfı Başkanı ve Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, TV8’de Acun Ilıcalı’nın sunduğu "haydi şimdi" kampanyasına 1 Milyon TL bağış yaparak, uzaktan eğitim için ihtiyaç sahibi öğrencilere bilgisayar desteğinde bulundu.
 
Mezun Mentorluk Programı

"Mentor" Başvuruları Devam Ediyor

Bugüne kadar 500'ün üzerinde mezunumuzun gönüllü mentorluğu ile öğrencilerimize kariyer yolculuklarında ışık oldukları "BAU Mezun Mentorluk Programı" başvuruları devam ediyor.. Siz de öğrencilerin bu yolculuklarında onlara destek olamak isterseniz "Mentorluk" başvurusu için aşağıdaki link üzerinden formu doldurmanız yeterli olacaktır..

http://bit.ly/BAUmentorBaşvuruFormu

 

Mezunlarımızın Başarıları

Doğan Can Gündoğdu - Christopher Nolan Teaser'ı


Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet'in İletişim ve Tasarımı Bölümü mezunumuz Doğan Can Gündoğdu tarafından hazırlanan teaser'ı yayınlandı: https://www.instagram.com/p/CE6nuugAiZD/

Sinema dünyası adına bu önemli çalışmada yer alan mezunumuz Doğan Can Gündoğdu'yu tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.


 

Copyright © 2020 BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir

Our mailing address is;
alumni@rc.bau.edu.tr
 
 
Kişisel verilerinizin işlenmesine dair Aydınlatma Metni için tıklayınız.

                                                                                
Sosyal Medya:
        

 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*