BAU Alumni | E-Bülten Eylül 2019
View this email in your browser

BAU MezunFest'19
BAU Mezunlarından Eve Dönüş!
Bu yıl ilk kez gerçekleştirdiğimiz BAU MezunFest'19 mezunlarımızın büyük ilgisi ile 28 Eylül 2019 Cumartesi günü BAU Beşiktaş Yerleşkesi Güney Kampüs'teydi..
Gün boyunca bitmeyen sahne performansları, ödüllü yarışmalar, boğazda yelken deneyimi, girişimci mezun stantları, e-spor turnuvaları, lezzetli ikramlar, sınırsız eğlence ve müzik dolu festival derbi heyecanı ile kapanış yaptı..
Mezunlarımız, arkadaşları ve aileleri ile katıldıkları festivalde üniversite yıllarının unutulmaz anılarını hatırlayarak keyifli bir gün geçirdiler.
Üniversitemizin akademik, idari birimleri, öğrenci kulüpleri ve sponsorlarımıza festivale göstermiş oldukları destekler için teşekkür ediyoruz.
Gelecek sene daha büyük bir festivalde Mezunlarımız ile buluşmak dileği ile.. 
BAU Network

BAU Network Mobil Uygulaması

Mezun İletişim Platformumuz BAU Network mobil uygulamasının Ekim ayı içerisinde IOS ve Android telefonlar için kullanılabilir olacağını tüm mezunlarımızla paylaşmak isteriz.
 

 

 

BAU'dan Haberler

2019 - 2020 Akademik Yılı Törenlerle Açıldı

Bu yıl 21'inci yaşını kutlayan Bahçeşehir Üniversitesi, 2019-2020 akademik yılına başladı. Üniversitenin Beşiktaş Güney Kampüsü’nde gerçekleşen törene, BAU Mütevelli Heyet Üyeleri, Rektör Prof. Dr. Şirin Karadeniz, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.


 

BAU Mezun Mentor Programı

2019 - 2020 BAU Mezun Mentor Programı Başlıyor!

Bu yıl 5.si greçekleşecek olan "BAU Mezun Mentor Programı" mezun ve öğrencilerimizin yoğun başvuruları ile başladı. 30 Eylül'de başvuruları kapanan program Ekim ayında gerçeklecek mentee, mentor eğitimi ve ardından tanışma etkinliği ile devam edecek.
Programa başvuru yapan tüm mezun ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz..





 
BAU'dan Haberler

BAU Global Başkanı Enver Yücel Birleşmiş Milletler Medeniyetler İttifakı Toplantısında Konuştu

BM’de konuşan Enver Yücel: “Ders kitaplarında, farklı inanç ve dinlere yönelik nefret dili ortadan ayıklanmalıdır” BAU Global Başkanı Enver Yücel, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres'in de katıldığı BM toplantısında yaptığı konuşmayla büyük takdir topladı. Yücel, "Ders kitaplarında, farklı inanç ve dinlere yönelik nefret dili ayıklanmalıdır" dedi.

 

BAU'dan Haberler

IMarEST’s MLA College ve BAU Global Ortaklığı

MLA College ve BAU Global ortaklığı ile BAU Global'in dünyanın 4 kıtasında 6. üniversitesi oldu. Bu ortaklık ile denizcilik eğitimine de girmiş olan BAU, sürdürülebilir denizcilik operasyonları, navigasyon gibi zaten varolan bölümlerin içine denizciliğin yanısıra İngiltere'de de önemli bölümleri katarak eğitimine devam edecek.

 

 

Copyright © 2019 BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir

Our mailing address is;
alumni@rc.bau.edu.tr
                                                                                
Sosyal Medya:
        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*