BARC E-Bülten
View this email in your browser
Haziran 2017

Welcome To The Rest Of Your Life!

16. BAU Mezuniyet Töreni büyük heyecan ve çoşkuyla gerçekleştirildi. 315'i uluslararası olmak üzere 3500 Mezunumuz daha Ailemize katıldı.

BAU Global Başkanı Sn. Enver Yücel; "Mezuniyet bizim için bir son değil; başlangıç. Üniversitemiz ve BAU Mezunlar Ofisi ile bağlarınızı koparmayın; iletişimde kalmaya devam edin." mesajıyla mezunlarımızın ne kadar önem arz ettiğini vurguladı.

Tüm Mezunlarımıza "Aramıza Hoş Geldiniz" diyoruz... 

Keep BAU Spirit Alive 
BAU Ankara İftar Yemeği Buluşması 
9 Haziran 2017 Cuma günü Ankara'da gerçekleştirilen BAU Ankara İftar Yemeği Buluşması'na katılım gösteren tüm BAU Mezunlarımıza, Mezun Elçilerimize, Bahçeşehir-Uğur Eğitim Kurumlarının değerli yöneticilerine ve BAU Ankara Kampüsü ekibine gönülden teşekkür ederiz.
Haberin Devamı
Keep BAU Spirit Alive 
BAU Gaziantep İftar Yemeği Buluşması 
9 Haziran 2017 Cuma günü Gaziantep'te gerçekleştirilen BAU Gaziantep İftar Yemeği Buluşması'na katılım gösteren tüm BAU Mezunlarımıza, Mezun Elçilerimize ve Bahçeşehir-Uğur Eğitim Kurumlarının değerli yöneticilerine gönülden teşekkür ederiz.
Haberin Devamı
Keep BAU Spirit Alive 
BAU Bursa İftar Yemeği Buluşması 
3.sünü gerçekleştirdiğimiz Geleneksel BAU Bursa Mezun İftarını 250 Mezunumuzun katılımıyla 13 Haziran 2017 Salı günü gerçekleştirdik. Katılımlarıyla bizleri onurlandıran Rektörümüz Prof.Dr.Şenay Yalçın'a, katılan tüm mezunlarımıza, Bahçeşehir-Uğur Eğitim Kurumlarının değerli yöneticilerine ve BAU Bursa Kampüsü ekibine gönülden teşekkür ederiz.
Haberin Devamı
BARC İl Buluşmaları
BAU Giresun Mezun Buluşması
BAU Karadeniz Bölgesi Mezunlarımız 19 Haziran Pazartesi Günü Giresunda Buluştu…
Karadeniz Bölgesi BAU Mezun iftarını Giresun’da çok değerli Mezunlarımız ve Bahçeşehir-Uğur Eğitim Kurumları bölge yöneticilerimiz ile biraraya geldik. BAU Karadeniz Mezun Temsilcimiz olarak seçilen Sn. Sibel Aydın’a temsilcilik madalyası takdim edildi. Katılım sağlayan herkese ve ayrıca bu özel organizasyonumuza Kanada’dan canlı olarak bağlanan ve Mezunlarımıza güzel dileklerini ileten BAU Global Başkanı Sn. Enver Yücel’e teşekkür ederiz.
Haberin Devamı
BARC Kariyer
BARC ve Pronet İş Birliği İle Yapılan Mülakatlar
BARC ve Pronet iş birliği ile mezunlarımıza kariyer fırsatları sunmak amacı ile gerçekleştirilen işe alım etkinliği MYO Mezunlarımızın yoğun ilgisi ile 21 Haziran 2017 tarihinde gerçekleştirildi. 
İş birlikleri için Pronet yetkililerine teşekkür ediyoruz... 
Haberin Devamı
Keep BAU Spirit Alive 
BAU Antalya İftar Yemeği Buluşması 
9 Haziran 2017 Cuma günü Antalya BAUSEM'de gerçekleştirilen BAU Antalya İftar Yemeği Buluşması'na katılım gösteren tüm BAU Mezunlarımıza, Mezun Elçilerimize, Bahçeşehir-Uğur Eğitim Kurumlarının değerli yöneticilerine ve BAUSEM Antalya ekibine gönülden teşekkür ederiz.
Haberin Devamı
Keep BAU Spirit Alive 
BAU İzmir İftar Yemeği Buluşması 
9 Haziran 2017 Cuma günü İzmir'de gerçekleştirilen BAU İzmir İftar Yemeği Buluşması'na katılım gösteren tüm BAU Mezunlarımıza, Mezun Elçilerimize ve Bahçeşehir-Uğur Eğitim Kurumlarının değerli yöneticilerine gönülden teşekkür ederiz.
Haberin Devamı
Keep BAU Spirit Alive 
BAU İftar Yemeği Buluşmaları 
Etkinlik fotoğrafları için Haberin Devamı'na tıklayabillirsiniz. 






 
Haberin Devamı
BARC İl Buluşmaları
BAU Giresun Mezun Buuluşması
Etkinlik fotoğrafları için Haberin Devamı'na tıklayabillirsiniz. 


















 
Haberin Devamı
Copyright © 2015 BARC BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir.

Our mailing address is:
alumni@rc.bahcesehir.edu.tr

Sosyal Medya:

        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*