BAU Alumni | E-Bülten Haziran 2019
View this email in your browser

BAU Network 
BAU Network
BAU Network Nedir?
Öncelikli olarak 33.000 mezunumuzu, ardından tüm BAU Global Ailesi’ni sosyal ve profesyonel bir ağda buluşturan online iletişim platformudur.
BAU Network Üyeleri; karşılıklı iletişim fırsatıyla; mentorluk, kariyer ve iş geliştirme imkanlarından faydalanırken, özel gruplar oluşturabilecek; aynı zamanda BAU Global ağındaki etkinlik ve gelişmelerden haberdar olabileceklerdir.
Nasıl Üye Olunur?
https://bau.network
LinkedIn, Facebook yada Google hesaplarınızdan biriyle üye olabileceğiniz gibi, e-mail adresinizle de kolayca hesap oluşturabilirsiniz!
Mezuniyet Balosu'19

Geleneksel BAU Mezuniyet Balosu'19

The Marmara Esma Sultan Yalısı’nda bu yıl 9.sunu gerçekleştirdiğimiz Geleneksel BAU Mezuniyet Balosu’nu 800 öğrencimizin coşkulu katılımıyla tamamladık.
Tüm mezunlarımıza hayatlarında başarılar diliyor, aramıza hoş geldiniz diyoruz!







 

2. İspanya BAU Mezun Buluşması

İspanya Mezun Buluşması

II. İspanya BAU Mezun Buluşması"nı Barcelona’da; mezunumuzun işletmeciliğini yaptığı BCN Istanbul Stop’ta gerçekleştirdik. Organizasyona büyük destek veren İspanya Mezun Temsilcimiz Sn. Duygu Kocer’13 başta olmak üzere; katılım sağlayan tüm mezunlarımıza teşekkür ederiz.

BAU'dan Haberler

Birleşmiş Milletler'den Enver Yücel'e Yeni Görev

BM Genel Sekreter Yardımcısı Nikhil Seth, Birleşmiş Milletler Eğitim ve Araştırma Enstitüsü’ne (UNITAR) bağlı Yönetici ve Liderler için Uluslararası Eğitim Merkezi’nin ‘CIFAL’ İstanbul’un açılışı için Türkiye’ye geldi. Dünyanın dört bir yanında merkezleri bulunan UNİTAR’a bağlı CIFAL merkezleri, Türkiye’de ilk kez Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) iş birliğiyle faaliyetlerine başlayacak. Ortaklık çercevesinde merkez için imzalar atılırken, BAU Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel’e Nikhil Seth tarafından BM Eğitim ve Araştırma Enstitüsü Uluslararası Eğitim Merkezi Türkiye Başkanı unvanı, Birleşmiş Milletler Sertifikası (UNC) ve Birleşmiş Milletler bayrağı verildi.

Mezun Avantajları

BAU Mezun Kart Avantajları ve Kariyer Fırsatları

BAU Mezunlar Merkezi olarak her hafta ulusal ve uluslararası firmalardan gelen iş ilanlarını siz değerli mezunlarımızla paylaşmaktayız. Sizlere daha iyi kariyer fırsatları sunabilmemiz için https://bau.network 'e üye olmanız ve ilanları platform üzerinden takip ederek, başvuru yapmanız yeterli olacaktır.

Kariyer fırsatları dışında mezunlarımız ” BAU Mezun Kart” ile bir çok firmada çeşitli avantajlardan faydalanabilmektedir…
Siz değerli mezunlarımıza sağlanan avantajların tam listesi için internet sitemizi ziyaret edebilir, BAU Network üzerinden yeni avantajları takip edebilirsiniz. 





 
19. Dönem Mezuniyet Töreni

BAU 2018-2019 Mezuniyet Töreni

Bu yıl 19. dönem mezunlarını veren Bahçeşehir Üniversitesi’nin mezuniyet törenine BM Genel Sekreter Yardımcısı Nikhil Seth, başkonsoloslar, milletvekilleri, konsoloslar, belediye başkanları, BAU Mütevelli heyeti Başkanı Enver Yücel, BAU Rektörü Şenay Yalçın, BAU Global Ağı içinde bulunan üniversitelerin rektörleri katıldı. 
Dünyanın 79 farklı ülkesinden yüzlerce öğrencinin de aralarında bulunduğu 4 bin 500 Bahçeşehir Üniversitesi öğrencisi mezuniyet coşkusu yaşadı. Törende BM Genel Sekreter Yardımcısı Nikhil Seth de yer aldı

Uluslararası Çalışmalar

BAU Global İspanya Mezun Temsilcimiz

BAU Global İspanya Mezun Temsilcimiz Sn. Duygu Koçer’14 ile Barcelona’da ikincisini gerçekleştirdiğimiz “İspanya BAU Mezun Buluşması”nın değerlendirmesini yaptık ve kendisinden organisyonla ilgili çok güzel geri bildirimler aldık. Değerli mezunumuza destekleri için teşekkürler!
 

BAU'dan Haberler

Yeni Fakülte ve Bölümlerimiz Açıldı!

Bahçeşehir Üniversitesi yeni fakülte ve bölümleriyle 2019-2020 eğitim yılına daha güçlü giriyor. 2019 - 2020 yılında eğitime başlayacak fakültemiz BAU Diş Hekimliği Fakültesi olacak. Yeni akademik yılda Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu da bünyesinde de 3 yeni programa öğrenci alınacak. Diş Protez Teknolojisi Programı, Optisyenlik ve Ağız ve Diş sağlığı Programı. Uygulamalı Bilimler Yükseokulu bünyesinde açılan Pilotaj eğitimi de yine yeni eğitim yılında başlayacak. 

Copyright © 2019 BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir

Our mailing address is;
alumni@rc.bau.edu.tr
                                                                                
Sosyal Medya:
        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*