BAU Alumni | E-Bülten Kasım 2019
View this email in your browser







































BAU Mezunlar Merkezi'nin Büyük Başarısı!

123 farklı ülkede bulunan BAU Global üyelerini sosyal ve profesyonel bir ağda buluşturan online iletişim platformu olarak tasarladığımız BAU Network, Londra British Museum’da gerçekleştirilen ödül töreninde “Outstanding Platform Management” (Üstün Platform Yönetimi) kategorisinde ödüle layık görüldü. Bahçeşehir Üniversitesi adına ödülü kabul eden Mezunlarla İletişim ve İşbirliği Koordinatörü Melih Elidüzgün teslim aldı.
Bu gurur hepimizin!
Tüm mezunlarımıza teşekkür ediyoruz.
 
"Mezunun Sesi" Radyo Programı
Ahmet Melih Küreç
5 Kasım 2019 Salı günü gerçekleşen "Mezunun Sesi" radyo programına; Takeda yöneticisi, Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme 2013 mezunumuz Ahmet Melih Küreç konuk oldu. Kendisine güzel sohbeti için teşekkür ediyoruz..


 
"Mezunun Sesi" Radyo Programı
Musab Arslan
19 Kasım 2019 Salı günü gerçekleşen "Mezunun Sesi" radyo programına; RTP Media Genel Müdürü, Sosyal Bilimler Enstitüsü Reklamcılık ve Marka İletişimi Yönetimi 2018 mezunumuz Musab Arslan konuk oldu. Kendisine güzel sohbeti için teşekkür ediyoruz..

 
Sektör Buluşmaları

BAU Havacılık ve Uzay Kulübü Sektör Buluşması

BAU Mezunlar Merkezi, BAU Alumni Network Club ve BAU Havacılık ve Uzay Kulübü işbirliği ile gerçekleştirilen Sektör Buluşması kapsamında, Mezunlarımız Uğur Demiröz, Cenk Ediz Akyol ve Gökay Gökşen öğrencilerimizle bir araya gelerek, kariyer yolculukları üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
Etkinliğe katılım gösteren mezunlarımız ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz..

GEP0301 Dersi

Serra Aydın

Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bilgisayar’15 mezunumuz, Mars Sportif İnsan Kaynakları Uzmanı Sn. Serra Aydın, “GEP0301 - Innovative Career Development” dersinde öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı. Mezunumuza katılımı için teşekkür ederiz..
 
"Fast Talk" Youtube Çekimleri

Filip Küçüknil

BAU Kariyer ve Gelişim Kulübü'nün mezunlarımız ile gerçekleştirecekleri "Fast Talk" Youtube çekimlerinin ilk konuğu Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı 2013 mezunumuz Filip Küçüknil oldui kendisine destekleri için teşekkür ediyoruz..
 
BAU Mezun IGUL Buluşmaları

12 Kasım 2019

IGUL Direktörü Prof. Dr. Feridun Yenisey önderliğinde başlattığımız “IGUL Hukuk Buluşmaları”nın ilki, Mezunlarımız Av. Onur Sarı, Av. İray Görkem Koray ve Av. Kübra Oktay’ın katılımıyla BAU Güney Kampüs Max Planck Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi. Mezunlarımıza katılımları için teşekkür ediyoruz.. 

BAU Mezun IGUL Buluşmaları

19 Kasım 2019

IGUL Direktörü Prof. Dr. Feridun Yenisey ile “IGUL Hukuk Buluşmaları" Mezunlarımız Av. Melike Özdemir Ballı, Dr. Araştırma Görevlisi Volkan Aslan, Av. Şafak Herdem ve Av. Selma Esen'in katılımıyla BAU Güney Kampüs Max Planck Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi. 
Katılım gösteren tüm mezunlarımıza teşekkür ediyoruz..

BAU Mezun IGUL Buluşmaları

26 Kasım 2019

IGUL Direktörü Prof. Dr. Feridun Yenisey ile “IGUL Hukuk Buluşmaları" Mezunlarımız Av. Dilerhan Topaloğlu, Av. Murat Kutluğ, Av. Turgut Aycan Özcan, Av. Cenk Söbe, Arş. Gör. Zeynep Aslı Çalışkan ve Av. Berzehan Kozanlıoğlu’nun katılımıyla Max Planck Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi.
Katılım gösteren tüm mezunlarımıza teşekkür ediyoruz..
BAU'dan Haberler

Enver Yücel BM Danışma Kurulu Üyesi Oldu

Birleşmiş Milletler Eğitim ve Araştırma Enstitüsü (UNITAR) Uluslararası Eğitim Merkezi Türkiye Başkanı olan Enver Yücel’e BM tarafından yeni bir görev daha verildi. Yücel, BM Eğitim ve Araştırma Enstitüsü Danışma Kurulu üyesi oldu.

BAU'dan Haberler

"Kore Animasyon Günleri" Animasyon Tutkunlarını Ağırladı

Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve Bahçeşehir Üniversitesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü ortaklığında bu yıl ilki düzenlenen KAG: Kore Animasyon Günleri, Kore animasyonunun önemli aktörlerini ve ürünlerini Türk izleyicisi ve animasyon sektörüyle buluşturdu. 

"Mezunun Sesi" Radyo Programı

Berkhan Atasoy ve Nilay Özkan

12 Kasım 2019 Salı günü gerçekleşen "Mezunun Sesi" radyo programına; Evidea Kategori Yöneticisi, Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme 2018 mezunumuz Berkhan Atasoy ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi 2015 mezunumuz Nilay Özkan konuk oldular. Kendilerine güzel sohbetleri için teşekkür ediyoruz..
"Mezunun Sesi" Radyo Programı
Görkem Bakkaloğlu
26 Kasım 2019 Salı günü gerçekleşen "Mezunun Sesi" radyo programına; Görkem Bakkaloğlu Eğitim ve Yaşam Hanesi Kurucusu, Sosyal Bilimler Enstitüsü İnsan Kaynakları Yönetimi 2017 mezunumuz Görkem Bakkaloğlu konuk oldu. Kendisine güzel sohbeti için teşekkür ediyoruz..
 
Sektör Buluşmaları

BAU Enerji Kulübü Sektör Buluşması

BAU Mezunlar Merkezi, BAU Alumni Network Club ve BAU Enerji Kulübü işbirliği ile gerçekleştirilen Enerji Kulübü Sektör Buluşması'nda Mühendislik ve Doğa Bİlimleri Fakültesi 2011 Mezunumuz Ali Bölükbaşı ile öğrencilerimiz sektör hakkında merak ettikleri tüm konuları konuştular. 
Etkinliğe katılım gösteren mezunumuz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz..

 

 

GEP0301 Dersi

Musab Arslan

Sosyal Bilimler Enstitüsü Reklamcılık ve Marka İletişimi Yönetimi’18 mmezunumuz, RTP Media Genel Müdürü Sn. Musab Arslan, “GEP0301 – Innovative Career Development” dersinde öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı. Mezunumuza katılımı için teşekkür ederiz.
 
BAU Mezun Workshopları

Nazlı Ege Dayanır ile "Theta Healing" Atölyesi

Theta Healing eğitmeni ve uygulayıcısı Mezunumuz Nazlı Ege Dayanır ile “Theta Healing tekniğiyle mutluluğa engel olan kodlarını fark etmek ister misin? ” başlıklı atölyemizi 27 Kasım 2019 Çarşamba günü mezunlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdik.
Etkinliğimize liderlik eden sevgili mezunumuz Nazlı Hanım'a ve katılım gösteren tüm mezunlarımıza teşekkür ediyoruz.. 
BAU Mezun IGUL Buluşmaları

14 Kasım 2019

BAU Mezunlar Merkezi ve BAU IGUL iş birliği ile, BAU Hukuk Fakültesi mezunlarının BAU Hukuk Fakültesi öğrencileri ile buluşacakları “IGUL Hukuk Buluşmaları“ , mezunumuz Av. Sebla Kerpeten’in katılımı ile gerçekleşti. Sebla Hanım'a katılımından dolayı teşekkür ediyoruz..
 

BAU Mezun IGUL Buluşmaları

21 Kasım 2019

IGUL Direktörü Prof. Dr. Feridun Yenisey ile “IGUL Hukuk Buluşmaları" Mezunlarımız Av. Ali Emrağ, Av. Dilara Erdem Çetin, Av. Dilara Sasa, Av. Şanser Sözer ve Av. Kerim Tunç Erturan’ın katılımıyla BAU Güney Kampüs Max Planck Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi. 
Katılım gösteren tüm mezunlarımıza teşekkür ediyoruz..

BAU Alumni Network Club

Sektör Gezileri

Öğrenci kulübümüz BAU Alumni Network Club tarafından düzeznlenecek "Sektör Gezileri"nin ilki Yemeksepeti'ne yapıldı. Bu gezimizde Mezunlarımız Hukuk’14 Gizem Erol ve Hukuk’13 Tuğba Çelik’te bize eşlik etti.
Mezunlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz..


 
BAU'dan Haberler

Yapay Zeka Şeker Hastalarına Rehber Olacak

Bahçeşehir Üniversitesi, Yale Üniversitesi ve Uluslararası Pediatrik ve Ergen Diyabet Derneği (ISPAD) güçlerini birleştirerek diyabet alanına rehber olacak bir mobil uygulama geliştiriyor. Diyabetle mücadelede sağlık ve teknolojiyi birleştirerek diyabet hastalarına rehber olacak olan "ISPAD Mobil Uygulaması" projesi, kamuoyuna tanıtıldı. Bu mobil uygulamayla birlikte Dünya Diyabet Örgütünün verileri herkesin erişimine açık olacak.




 

BAU'dan Haberler

EDUCORP Awards 3. Kez Sahiplerini Buldu

Sınırların ötesinde eğitim mottosu ile eğitimde yeniliklerin öncüsü Bahçeşehir Üniversitesi’nin (BAU) yaşam boyu öğrenimi konu edinen ve profesyonellerin örgün öğrenim süresinin devamında da tüm eğitim imkanlarıyla buluşmalarına öncülük eden Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM) ve işletmelere, kurumlara insan kaynakları hizmetleri ve çözümleri sunan Indense Eğitim ve Danışmanlık iş birliğiyle, kurumsal eğitimin süregiden dinamiklerini değiştirmek üzere EDUCORP Awards 3. kez sahiplerini bulacak.  

Copyright © 2019 BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir

Our mailing address is;
alumni@rc.bau.edu.tr
                                                                                
Sosyal Medya:
        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*