BAU Alumni | E-Bülten Mart 2019
View this email in your browser

BAU Network 
BAU Network
BAU Network Nedir?
Öncelikli olarak 33.000 mezunumuzu, ardından tüm BAU Global Ailesi’ni sosyal ve profesyonel bir ağda buluşturan online iletişim platformudur.
BAU Network Üyeleri; karşılıklı iletişim fırsatıyla; mentorluk, kariyer ve iş geliştirme imkanlarından faydalanırken, özel gruplar oluşturabilecek; aynı zamanda BAU Global ağındaki etkinlik ve gelişmelerden haberdar olabileceklerdir.
Nasıl Üye Olunur?
https://bau.network
LinkedIn, Facebook yada Google hesaplarınızdan biriyle üye olabileceğiniz gibi, e-mail adresinizle de kolayca hesap oluşturabilirsiniz!
BAU Sektör Buluşmaları
Kariyer ve Gelişim Klübü Sektör Buluşması
Sektör Buluşmaları kapsamında 20 Mart 2019, Çarşamba günü Kariyer ve Gelişim Kulübü öğrencileri BAU Mezunları ile buluştu. BAU Mezunlarından; Levent Polat (Sabancı Holding / Kurumsal Bilgi Teknolojisi Müdürü), Cüneyt Bahadır (Yıldız Holding / Proje Yönetim Ofisi Direktörü) ve Hakan Budak'ın (ISS / İnsan Kaynakları Direktörü) katılım gösterdikleri etkinlikte mezunlarımız öğrencilerin sektör hakkında sorularını cevapladı. Etkinliğe katılım gösteren tüm mezun ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. 





 

GEP0301 Dersleri
Naro Gökdağ
Değerli mezunumuz; BAU Mezunlar Merkezi Koordinatör Yardımcısı Sn. Naro Gökdağ 'GEP0301 Innovative Career Development' dersinde öğrencilerle kariyer öykülerini paylaştı.
GEP0301 Dersleri
Cenk Kabahasanoğlu
Değerli mezunumuz; Koç Üniversitesi Proje Yönetimi Kıdemli Uzmanı Sn. Cenk Kabahasanoğlu 'GEP0301 Innovative Career Development' dersinde öğrencilerle kariyer öykülerini paylaştı.
BAU Mezun Koşu Grubu
BAU Mezun Koşu Grubu - Büyükada Koşusu
BAU Mezun Koşu Grubumuz ilk koşusunu Büyükada Maratonuyla tamamladı. Koşuya katılım gösteren tüm mezunlarımıza teşekkür ederiz. 

Antrenman ve koşu tavimi için http://bau.network ’ten BAU Mezun Koşu Grubumuzu takip edebilirsiniz!
Mezunlarımızdan Kısa Kısa

Evrim Uyar Bütünoğlu ve Soner Ergen

BAU Sosyal Bilimler Enstitüs 2017 MBA mezunumuz, “Mentoring With Chess-MwC” Kurucusu Evrim Uyar’ın desteğiyle; Nakkaştepe 50. Yıl Kampüsü’nde gerçekleştirilen “BK Future Talks” etkinliği kapsamında BAU İşletme’11 mezunumuz, Koç Sistem İş Geliştirme Müdürü Soner Ergen öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı.
Mezun Avantajları

BAU Mezun Kart Avantajları ve Kariyer Fırsatları

BAU Mezunlar Merkezi olarak her hafta ulusal ve uluslararası firmalardan gelen iş ilanlarını siz değerli mezunlarımızla paylaşmaktayız. Sizlere daha iyi kariyer fırsatları sunabilmemiz için https://bau.network 'e üye olmanız ve ilanları platform üzerinden takip ederek, başvuru yapmanız yeterli olacaktır.

Kariyer fırsatları dışında mezunlarımız ” BAU Mezun Kart” ile bir çok firmada çeşitli avantajlardan faydalanabilmektedir…
Siz değerli mezunlarımıza sağlanan avantajların tam listesi için internet sitemizi ziyaret edebilir, BAU Network üzerinden yeni avantajları takip edebilirsiniz. 





 
Eğitimler
Hukuk Fakültesi Eğitimleri
BAU Mezunlar Merkezi ve Hukuk Fakültesi iş birliği ile gerçekleştirilen, Hukuk Fakültesi’nin değerli öğretim üyesi Prof. Dr. Ferifun Yenisey liderliğindeki eğitim programlarının ilki 7 Mart 2019 Perşembe günü gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte “Baro Tarafından Görevlendirilen Müdafiin Soruşturma Evresindeki Görevleri” eğitimine ek olarak değerli hukukçularımız Av. Aynur Tuncel, Av. Muhittin Köylüoğlu, Prof. Dr. Feridun Yenisey ve Dr. Johanna Rinceanu öğrencilerimizle bir araya gelerek, kariyer öykülerini de paylaşmışlardır. BAU Hukuk Fakültesi öğrenci ve mezunları dışında etkinliğe; İstanbul Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve MEF Üniversitesi’nden Hukuk Fakültesi öğrencileri de katılım göstermiştir.
 
GEP0301 Dersleri
Salih Eroğlu
Değerli mezunumuz; Türkiye Maarif Vakfı IT Bölüm Başkanı Sn. Salih Eroğlu 'GEP0301 Innovative Career Development' dersinde öğrencilerle kariyer öykülerini paylaştı.
GEP0301 Dersleri
Berkhan Atasoy
Değerli mezunumuz; Metro Türkiye Kategori Yönetimi Yöneticisi Sn. Berkhan Atasoy 'GEP0301 Innovative Career Development' dersinde öğrencilerle kariyer öykülerini paylaştı
 
Mezunlarımızdan Kısa Kısa

Kerem Pala

Sosyal Bilimler Enstitüsü 2016 İşletme Bölümü Mezunumuz, Kerem Pala Büyükada Maratonu’nda Genel Kategoride 10. ve Yaş Kategorisinde 6. olmuştur. Değerli Mezunumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
BAU'dan Haberler

BAU'nun Başarı Yolculuğuna Eşlik Eden Çalışanlara Teşekkür Plaketi

Bahçeşehir Üniversitesi 10’uncu ve 15'inci yılını dolduran çalışanlar için plaket töreni düzenlendi. Bahçeşehir Üniversitesi, başarı yolculuğunda büyük katkı sağlayan çalışanlarına teşekkür etti. Üniversitede düzenlenen törende 15 yılını dolduran 21 ve 10 yılını dolduran 59 idari personelle ve 15 yılını dolduran 7 ve 10 yılını dolduran 14 öğretim görevlisine teşekkür plaketi verildi. 



 
Copyright © 2019 BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir

Our mailing address is;
alumni@rc.bau.edu.tr
                                                                                
Sosyal Medya:
        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*