BAU Alumni | E-Bülten Mayıs 2019
View this email in your browser

BAU Network 
BAU Network
BAU Network Nedir?
Öncelikli olarak 33.000 mezunumuzu, ardından tüm BAU Global Ailesi’ni sosyal ve profesyonel bir ağda buluşturan online iletişim platformudur.
BAU Network Üyeleri; karşılıklı iletişim fırsatıyla; mentorluk, kariyer ve iş geliştirme imkanlarından faydalanırken, özel gruplar oluşturabilecek; aynı zamanda BAU Global ağındaki etkinlik ve gelişmelerden haberdar olabileceklerdir.
Nasıl Üye Olunur?
https://bau.network
LinkedIn, Facebook yada Google hesaplarınızdan biriyle üye olabileceğiniz gibi, e-mail adresinizle de kolayca hesap oluşturabilirsiniz!
Kariyer
BAU IGUL Kariyer Günleri

BAU Hukuk Fakültesi işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize, Hukuk Mezunlarımız Av. Zeynep Yurdakul Önel, Av. Işıl Soylu, Av. Nazlı Tanburacı, Av. Güngör Ciğerli ve Av. Bahadır Balkı öğrencilerimizle bir araya gelerek, kariyer öykülerini paylaştılar. Ayrıca Hukuk Fakültesi hocalarından Doç. Dr. Ahmet Yayla deneyimlerini öğrencilerimize aktardı. Tüm katılımcılara ve Mezunlarımıza teşekkür ederiz.

GEP0301 Dersleri
Bige Gürışık
Sosyal Bilimler Enstütüsü İnsan Kaynakları’14 Mezunumuz Eğitmen ve Danışman Sn. Bige Gürışık, “GEP0301 - Innovative Career Development” dersinde öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı.‬
 
Uluslararası Çalışmalar

4. ICARe Uluslararası Mezun Zirvesi

32 farklı ülkeden mezun ofisi profesyonelinin katılımıyla Riga Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “4. ICARe Uluslarası Mezun Zirvesi”ne bu yıl da BAU Mezun Ofisi olarak katılım gösterilmiştir. 






 

BAU'dan Haberler

E Spor Türkiye Şampiyonu BAU Oldu

Bu yıl Cs:go Üniversite Ligi olmak üzere, Üniversite Sporları Federasyonu Espor branşı FIFA19 turnuvasını da kazanan BAU Raiders, son olarak League of Legends Üniversite Ligi'nde de Marmara Üniversitesi’ni 3-0’la geçerek Üniversite Ligi’ni şampiyon olarak tamamladı. Böylelikle 3 ayrı büyük kategoride üst üste şampiyon olarak önemli bir başarı elde etti.

Uluslararası Mezun Buluşması Haziran 2019

2nd Spain BAU Alumni Reunion

15 Haziran 2019, Cumartesi günü Barselona'da gerçekleşecek olan 2. İspanya Mezun Buluşması'nda İspanya'da yaşayan mezunlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız. 
Ayrıntılı bilgi ve kayıt için İspanya Mezun Temsilcimiz Duygu Koçer'e 10 Haziran 2019 tarihine kadar mail atabilirsiniz. 
Duygu Koçer; duygukocer91@gmail.com

Mezun Avantajları

BAU Mezun Kart Avantajları ve Kariyer Fırsatları

BAU Mezunlar Merkezi olarak her hafta ulusal ve uluslararası firmalardan gelen iş ilanlarını siz değerli mezunlarımızla paylaşmaktayız. Sizlere daha iyi kariyer fırsatları sunabilmemiz için https://bau.network 'e üye olmanız ve ilanları platform üzerinden takip ederek, başvuru yapmanız yeterli olacaktır.

Kariyer fırsatları dışında mezunlarımız ” BAU Mezun Kart” ile bir çok firmada çeşitli avantajlardan faydalanabilmektedir…
Siz değerli mezunlarımıza sağlanan avantajların tam listesi için internet sitemizi ziyaret edebilir, BAU Network üzerinden yeni avantajları takip edebilirsiniz. 





 
Kariyer
İİSBF #İşimizİş Etkinliği

BAU İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Danışma Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen #İşimizİş etkinliğinde İşletme’09 mezunumuz, Askıda Ne Var Genel Müdürü Sn. Sanem Turan Yıldız ve İşletme’10 mezunumuz KocSistem İş Geliştirme Müdürü Sn. Soner Ergen, öğrencilerimize kurumsal girişimciliğin önemini ve değerini anlatırken; kendi kariyer öykülerini paylaşıyorlar.







 

GEP0301 Dersleri
İnci Zeynep Kaban
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı’09 Mezunumuz Parça Proje Firma Sahibi/ Aydınlatma Tasarımcısı Sn. İnci Zeynep Kaban, “GEP0301 - Innovative Career Development” dersinde öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı.
Uluslararası Mezun Buluşması

Baltic States BAU Alumni Reunion

18 Mayıs 2019, Cumartesi günü BAU Mezunlar Merkezi Riga’da BAU Mezunlarıi le bir araya geldi. Riga Mezun Temsilcimiz Sn. Güven Karadeniz’05 başta olmak üzere, destek olan ve katılım sağlayan tüm mezunlarımıza teşekkür ederiz.

BAU'dan Haberler

BAU Dünyada "Instagram'ın en iyi 200 üniversitesi" Arasında

Üniversitemiz, Yükseköğretim alanında dünyanın en prestijli ve tarafsız değerlendirme kuruluşlarından ''UniRank'ın açıkladığı Instagram'ın En İyi 200 Üniversitesi'' listesinde Türkiye'den yer alan tek vakıf üniversitesi olmuştur. 


 

Mezunlarımızdan Kısa Kısa

ASKIDANEVAR.COM

"BAU İşletme-Ekonomi lisans programları çift anadal '09; SBE Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi programı '11 mezunumuz Sanem Yıldız, global markalarda farklı pozisyonlarda deneyim kazandıktan sonra Askıda Ne Var sosyal girişimi, Kampüste Ne Var içerik platformu ve On The Move Gençlik Ajansı'nın Genel Müdür/Yönetici Ortak olarak görevini yürütmektedir. 
 
2012 yılında kurulan Askıda Ne Var,  400+ ulusal ve global marka ile işbirliği sayesinde yüzbinlerce üniversite öğrencisine yıllık 5 milyon TL değerinde yemek, kıyafet, elektronik ve beyaz eşya, tiyatro bileti, konser bileti, uçak bileti, tatil, kitap, dergi, yurt dışı eğitim gibi ürün ve hizmetleri tamamen ücretsiz sunuyor. Kampüste Ne Var , üniversite öğrencilerinin staj&MT programları ve burs gibi kariyer,  kültür-sanat, bilim-teknoloji, girişim konularında faydalı haberlerle/duyurularla ve özgün içeriklerle buluşmasını sağlıyor. On The Move ise; gücünü gençlikten ve veriden alan yeni nesil yaratıcı bir reklam ajansı olarak markalar ile gençler arasında köprü oluyor.
 
Askıda Ne Var ve On The Move, geçtiğimiz aylarda üniversite öğrencilerine destek olmak için gerçekleştirdikleri  #Aylıkeksi1257TL projesi ile Social Media Awards, Mixx Awards Türkiye'den 4 ödül aldı. 15 günde 120'ye yakın büyük markanın dahil olduğu ve askıya milyonlarca liralık ürün/hizmetin bırakıldığı proje ile, Reklamcılığın Oscarı olarak kabul edilen Effie Türkiye'den Gençlik Pazarlaması kategorisinde tek ödül olan Altın Effie'yi alarak dev markaları geride bırakan  Askıda Ne Var'ı tebrik ederiz.
Copyright © 2019 BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir

Our mailing address is;
alumni@rc.bau.edu.tr
                                                                                
Sosyal Medya:
        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*