BAU Alumni | E-Bülten Mayıs 2020
View this email in your browser

BAU Network Business Directory

    

BAU Mezunlarına özel olarak sağlanan avantajlardan haberdar olmanız ve işletmelerinizin tanıtımını yaparak çok daha geniş kitlelere ulaşabilmeniz için yanınızdayız!

Hemen "Business Directory" sayfasını ziyaret edin!

Online Mezun Etkinlikleri
"Tasarım Odakli Yaklaşım" Webinarı
Sosyal Bilimler Enstitüsü'14 Mezunumuz A.Designer Firma Sahibi Azra Betül Yaşar ile "Tasarım Odaklı Yaklaşım Webinarı" 28 Mayıs 2020, Perşembe günü gerçekleştirildi. İş dünyasını hızla etkisi altına alan bu akım nedir? Ne işinize yarayabilir, bu metodla neler yapabilirsiniz, hangi alanlarda kullanabilirsiniz? gibi soruların yanıtlarının cevaplandığı webinara katılım gösteren tüm emzun ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.



 
Mezundan Mezuna Destek

Mezundan Mezuna Psikolojik Destek Projesi

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 süreci hepimiz için zorlu bir deneyim.. 
Üniversitemiz ve Mezunlarımızın destekleri ile “BAU Mezundan Mezuna Psikolojik Destek” Projesi tüm mezunlarımız için hayata geçiriliyor!

Alanında uzman Psikolog/Psikoterapist mezunlarımızın danışmanlığında yürütülmekte olan bu hizmetten yararlanmak isteyen mezunlarımızın ayrıntılı bilgi ve başvuru için; baumezundanmezuna@gmail.com adresine mail atmaları geremektedir.

GEP0301 Dersi

Gözde Güneş

Online olarak gerçekleştirilmeye devam eden GEP0301 Innovative Career Development Dersine 8 Mayıs 2020, Cuma günü HSosyal Bilimler Enstitüsü, Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi'10 Mezunumuz Diva Jewelery Digital Project Manager Gözde Güneş konuk oldu.
Öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaşan ve soruları yanıtlayan Gözde Hanım'a değerli destekleri için teşekkür ediyoruz. 

 
BAU Online Akademi

Duygu Koçer

1 Mayıs 2020, Cuma günü "Belirsizlik Sürecinde Kaygı ile Yaşamak ve Kendimize Psikolojik Bakım Vermek" konulu semineri ile Uzman Klinik Psikolog/Psikoterapist, Psikoloji'14 Mezunumuz Duygu Koçer İspanya'dan konuk oldu.
Mezunumuza değerli desteği için teşekkür ediyoruz..
BAU Online Akademi

İlkgül Çotak

15 Mayıs 2020, Cuma günü "Avukatın Cezai ve Disiplin Sorumluluğu" konulu semineri ile Çotak Hukuk Bürosu Firma Sahibi, Hukuk Fakültesi'13 Mezunumuz İlkgül Çotak konuk oldu. IGUL Direktörü Prof. Dr. Feridun Yenisey'in de göstermiş olduğu katılım ile mezunlarımız ve öğrencilerimiz için ders niteliğinde bir seminer gerçekleştirildi. Değerli hocamız ve mezunumuza değerli destekleri için teşekkür ediyoruz..
BAU Online Akademi

Eda Bayraktar

27 Mayıs 2020, Çarşamba günü "Değişen Hayatta Hikayenin Gücü" konulu semineri ile Storytelling Academy UK Co-Founder & Brand Storyteller, Eğitim Bilimleri Enstitüsü'17 Eda Bayraktar konuk oldu.
Mezunumuza değerli desteği için teşekkür ediyoruz..







 
BAU'dan Haberler

Lisansüstü Tanıtım Günleri Başlıyor

Türkiye’de lisansüstü eğitimin önemli merkezlerinden biri olan Bahçeşehir Üniversitesi’nde, Haziran ayı içerisinde gerçekleşecek Lisansüstü Eğitim Enstitüsü programları tanıtım günlerine sizi de bekliyoruz.
Yüksek lisans programlarımız hakkındaki tüm sorularınızı 1-26 Haziran tarihleri arasında Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri düzenleyeceğimiz ve baulisansüstü Youtube kanalında canlı yayınlanacak webinarlarımızda bizlere sorabilirsiniz! 

Canlı Yayınlar baulisansustu YouTube kanalından gerçekleştirilecektir.

#birliktedahayükseğe 













 


 
BAU'dan Haberler

BAU Global Başkanı Enver Yücel Türkiye'de Yılın Girişimcisi Oldu

Dünyanın lider danışmanlık ve denetim şirketlerinden Ernst & Young (E&Y) tarafından 30 yılı aşkın süredir düzenlenen ‘E&Y Yılın Girişimcisi’ programında, BAU Global Başkanı Enver Yücel Yılın Girişimcisi seçildi. Yücel, 4 Haziran’da yapılacak “E&Y Yılın Girişimcisi” töreninde dünyada yılın girişimcisi adayı olarak katılacak.

"EY Entrepreneur Of The Year" programının dünya finalinde ülkemizi temsil eden BAU Global Başkanı Sn. Enver Yucel 'e link üzerinden oy vererek destek olabilirsiniz.

https://feedbackde.ey.com/snapwebhost/s.asp?k=158992926125

 
BAU'dan Haberler

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi MİAK Tarafından Akredite Edilmiştir

Üniversitemiz Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü, MİAK'ın (Mimarlık Akreditasyon Kurulu) aldığı karar ile Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık (İngilizce) Lisans Programı, 3 yıllık akreditasyon almaya hak kazanmıştır.
 Fakültemizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.




 
 IGUL Seminerleri

BAU Hukuk Mezunları Online IGUL Seminerleri

BAU Hukuk Mezunlarımızın katılımları ve IGUL Direktörü Prof. Dr. Feridun Yenisey'in moderatörlüğünde gerçekleşen "Online IGUL Seminerleri"ne 27 Mayıs 2020, Çarşamba günü Hukuk Fakültesi'05 Mezunumuz Herdem Attorneys at Law Managing Partner Şafak Herdem "Geleceğin Odak Noktaları, İleri Teknolojiler ve Avukatlık" konusu ile katılım sağladı.
Seminere katılım gösteren tüm mezun ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..
Mezundan Mezuna Destek 

Gönüllü Psikologlar Tanışma Toplantısı
 

Covid-19 pandemisi sürecinde başlattığımız “Mezundan Mezuna Psikolojik Destek” projesi kapsamında gönüllü mezun Psikolog & Psikoterapistlerimiz ile Proje Koordinatörü Psk. Melda Çelik’13 ve Psk. Seçkin Uğurcan’14 süpervizörlüğünde ilk eğitim toplantımızı gerçekleştirdik.
Projeye destek veren tüm mezunlarımıza teşekkür ederiz..











 
GEP0301 Dersi

Sanem Yıldız

Online olarak gerçekleştirilmeye devam eden GEP0301 Innovative Career Development Dersine 15 Mayıs 2020, Cuma günü İİSBF'09 & Sosyal Biliimler Enstitüsü'11 Mezunumuz, Askıda Ne Var Genel Müdürü Sanem Yıldız konuk oldu.
Dönemin son dersinde öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaşan ve soruları yanıtlayan Sanem Hanım'a değerli destekleri için teşekkür ediyoruz. 


 
BAU Online Akademi

Mine Yücesoy Dirancı

8 Mayıs 2020, Cuma günü "Kendimin ve Ekibimin Duygularını Yönetmek" konulu semineri ile Bizim İK İşleri Kurucusu, Sosyal Bilimler Enstitüsü'08 Mezunumuz Mine Yücesoy Dirancı konuk oldu.
Mezunumuza değerli desteği için teşekkür ediyoruz..
BAU Online Akademi

Ömür Kahraman

20 Mayıs 2020, Çarşamba günü "Covid-19 Sonrasında Turizm ve Havacılık Sektörünün Geleceği" konulu semineri ile THY İtalya Bari Genel Müdürü, Sosyal Bilimler Enstitüsü'09 Mezunumuz Ömür Kahraman konuk oldu.
Mezunumuza değerli desteği için teşekkür ediyoruz..

 
BAUSEM Eğitimleri

BAUSEM Haziran Eğitimleri

BAUSEM Eğitimlerinde BAU Mezunlarımıza özele %30 indirim avantajı.. 
Eğitimlerin tamamı, detaylar ve kayıt için; https://bausem.bau.edu.tr/
 
BAU'dan Haberler

2020-2021 Güz Dönemi Lisansüstü Başvuruları - %50 Mezun Bursu

Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde bulunan Yüksek Lisans ve Doktora programlarımız, Beşiktaş Güney ve Kuzey Kampüsler ile Galata kampüsünde devam etmektedir. Bahçeşehir Üniversitesi’nin Güz döneminde açılan lisansüstü programlarına başvuruda bulunabilmek için ‘’Online Başvuru Formu’’nu doldurmanız ve sistem üzerinden belgelerinizi yüklemeniz  gerekmektedir.

Lisansüstü Programlarımızın Bahçeşehir Üniversitesi Mezunlarına  %50 burslu olduğunu hatırlatırız.
Kayıt için gerekli olan "Mezun Burs Belgesi" için naro.gokdag@rc.bau.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.


Program ücreti, başvuru süreçleri ve programlar ile ilgili daha detaylı bilgi için;
Tel: 444 28 64
www.bau.edu.tr
https://yukseklisans.bau.edu.tr/
lisansustu@bau.edu.tr

 

BAU'dan Haberler

Semra & Enver Yücel Vakfı

Bir çocuktan bir umut yaratmak amacıyla yola çıkıyoruz...















 
Mezunlarımızın Başarıları

Süleyman Can Keleş

BAU İİSBF'15 mezunumuz Süleyman Can Keleş, New York University tarafından “The Leadership and Service Excellence” ödülü kazanmıştır. Mezunumuzu tebrik eder; başarılarının devamını dileriz.




 
Copyright © 2020 BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir

Our mailing address is;
alumni@rc.bau.edu.tr
                                                                                
Sosyal Medya:
        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*