BARC E-Bülten
View this email in your browser
Nisan 2016

BAU Antalya Mezun Buluşması

BAU Mezunlar Merkezi tarafından gerçekleştirilen BAU Mezunları İl Buluşması Antalya Ramada Plaza Hotel’de BAU Öğrenci Dekanı ve BAU Mezun Merkezi Koordinatörü, BUEK Yetkilileri, BAUSEM Yöneticileri ve  30 başarılı BAU Mezunu ile gerçekleşti.

Organizasyonda Antalya Mezun Temsilcileri seçilen Psikoloji bölümü mezunu Elçin Kilecioğlu’12 ve Bilgisayar Mühendisliği  mezunu Anıl Kayan’15 temsilcilik madalyalarını BAU Mezunlarla İletişim Merkezi Koordinatörü Gül Bakırtaş ve Öğrenci Dekanı Pervin Merdan tarafından aldı. BAU Antalya Mezun Temsilcileri seçilen Elçin ve Anıl, Antalya’da BAU Kültürünü devam ettirebilmek için olağan güçleriyle destek olacaklarını belirttiler.

BAU Antalya Mezun Buluşması’na katılım göstermiş olan tüm BAUEK Yöneticileri ve BAU Mezunlarımıza Teşekkür Ederiz…

BARC Fakülte Buluşmaları 
BAU "Save The Date" Mezun Buluşması

BAU Mezunları 21 Nisan tarihinde Beşiktaş Black Owl Coffee'de buluştu. Mezunumuz Filip Küçüknil'in sahibi olduğu Black Owl Coffee'de iş çıkışı günün tüm stresini arkadaşlarıyla keyifli zaman geçirerek atmak isteyen mezunlarımıza katılımları için teşekkür ediyoruz.

 

Haberin Devamı
BARC Sektör Buluşmaları
Tiyatro Kulübü Sektör Buluşması
Sektör Buluşmaları kapsamında 14 Nisan Perşembe  günü Tiyatro Kulübü Öğrencilerimiz  BAU’lu Mezunlarımız ile buluştu. Mezunlarımızın kariyer öykülerini ve sektördeki deneyimlerini paylaştıkları buluşmada öğrencilerimiz sektör hakkında merak ettikleri soruları mezunlarımıza sordular. BARC, Öğrenci Kulübümüz BASAC ve Tiyatro Kulübü iş birliği ile gerçekleştirilen Sektör Buluşması etkinliğimize katılım gösteren BAU Mezun konuşmacılarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.
Haberin Devamı
BARC Projeler
MasterGames'16 Başlıyor
Bu sene 3.sü gerçekleşecek olan MasterGames'16 Mezun Turnuvası başlıyor. 6 Mayıs 2016 Cuma günü BAU'da yapılacak açılış kokteyli ile başlayacak olan turnuvaya tüm sporcularımızın katılımlarını bekliyoruz.
Haberin Devamı
BARC Projeler
Alumni Advantages
BAU Mezunu olmanın avantajlarını her yerde yaşayın. 
BAU Mezunları;
-BAU Yüksek Lisans Programları,
-BAU Global Programları,
-BAUSEM,
-BAUART,
-Bahçeşehir Okulları’nda kendilerine sunulan avantajlardan faydalanabiliyorlar.
Haberin Devamı
BARC İle Eğitimler
BAU Mezunlarından Eğitimler
Mezunlarımızın “Kariyer Öykülerini” paylaştıkları GEP0301 Dersi’nin 11 Nisan tarihindeki konuk konuşmacısı SBE 2015 Mezunumuz, Aktif Yatırım Bankası Bölüm Başkanı Ali GÜLCAN oldu.
Haberin Devamı
BARC Fakülte Buluşmaları 
BAU "Save The Date" Mezun Buluşması




 
BARC Sektör Buluşmaları
Tiyatro Kulübü Sektör Buluşması
Tiyatro Kulübü Sektör Buluşması fotoğrafları için "Haberin Devamı"na tıklayabilirsiniz...



 
Haberin Devamı
BARC Projeler
MasterGames'16 Öncesi Sporcularımız Kilyos'ta Yapılan Etkinlikte Buluştu.

BAU Mezunları 30 Nisan’da Boğaziçi Üniversitesi’nin Kilyos’ta bulunan kampüsünde Master Games’16 öncesi Isınma Koşusu’nda buluştular. BAU ve diğer katılımcı üniversitelerin mezunları yapılan koşu sonrası brunch etkinliğinde buluşarak keyifli zaman geçirdiler. Katılım gösteren tüm mezunlarımıza teşekkür ederiz…

 

Haberin Devamı
BARC Projeler
BAU Radyo "Mezunun Sesi" 

BAU Mezunlarla İş Birliği ve İletişim Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan "Mezunun Sesi" programı 28 Mayıs 2016 Perşembe günü yayına başladı. Her hafta BAU Mezunlarının konuk olarak katılacağı "Mezunun Sesi" programını http://bauradyo.com  linkinden perşembe günleri saat 10.30'dan itibaren canlı dinleyebilirsiniz
 
BARC İle Eğitimler
BAU Mezunlarından Eğitimler
Mezunlarımızın “Kariyer Öykülerini” paylaştıkları GEP0301 Dersi’nin 18 Nisan tarihindeki konuk konuşmacısı İletişim Fakültesi’13 Mezunumuz, Ağaoğlu Şirketler Grubu Müşteri İlişkileri Uzmanı Merve KORKMAZ oldu.
Haberin Devamı
Copyright © 2015 BARC BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir.

Our mailing address is:
alumni@rc.bahcesehir.edu.tr

Sosyal Medya:

        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*