BAU Alumni | E-Bülten Nisan 2019
View this email in your browser

BAU Network 
BAU Network
BAU Network Nedir?
Öncelikli olarak 33.000 mezunumuzu, ardından tüm BAU Global Ailesi’ni sosyal ve profesyonel bir ağda buluşturan online iletişim platformudur.
BAU Network Üyeleri; karşılıklı iletişim fırsatıyla; mentorluk, kariyer ve iş geliştirme imkanlarından faydalanırken, özel gruplar oluşturabilecek; aynı zamanda BAU Global ağındaki etkinlik ve gelişmelerden haberdar olabileceklerdir.
Nasıl Üye Olunur?
https://bau.network
LinkedIn, Facebook yada Google hesaplarınızdan biriyle üye olabileceğiniz gibi, e-mail adresinizle de kolayca hesap oluşturabilirsiniz!
Enerji Kulübü Sektör Buluşması
Sektör Buluşmaları kapsamında 9 Nisan 2019, Salı günü Enerji Kulübü öğrencileri BAU Mezunları ile buluştu.
BAU Mezunlarından;
Melis Helvacı – Doğuş Enerji / Elektrik Üretimi Planlama ve Optimizasyon Uzmanı, Erdem Sezer – Aksa Enerji / Analiz ve Ticari Stratejiler Müdürü ve Emrah Güner – Zorlu Enerji / Gaz ve Elektrik Dağıtım Grubu Yatırım Planlama ve Tarifeler Müdürü katılım gösterdikleri etkinlikte mezunlarımız öğrencilerin sektör hakkında sorularını cevapladı. Etkinliğe katılım gösteren tüm mezun ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. 
Yazılım ve Bilişim Kulübü Sektör Buluşması
Sektör Buluşmaları kapsamında 18 Nisan 2019, Perşembe günü Yazılım ve Bilişim Kulübü öğrencileri BAU Mezunları ile buluştu. BAU Mezunlarından; Dilek Güven Güngör – Türk Telekom / Ürün ve Dijital Dönüşüm Yöneticisi ve Burak Yücedağ – Türk Teleom / Stratejik Segment Kurumsal Satış Yöneticisi katılım gösterdikleri etkinlikte mezunlarımız öğrencilerin sektör hakkında sorularını cevapladı. Etkinliğe katılım gösteren tüm mezun ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. 
 
BAU Alumni Kariyer Semineri

"BAU Alumni Kariyer Semineri" kapsamında 2016 Sosyal Bilimler Enstitüsü İnsan Kaynakları mezunumuz Hakan Budak, Kariyer ve Gelişim Kulübü işbirliğinde öğrencilerimiz ve mezunlarımızla bir araya gelerek “CV Hazırlama ve İşe Alım Görüşmeleri” seminerini gerçekleştirdi. Katılan tüm öğrenci ve mezunlarımıza teşekkürler!

Wake Up'19 Kariyer Semineri
Wake Up'19 Kariyer Semineri kapsamında BAU SBE’14 Mezunumuz, Turkcell Öğrenme ve Geliştirme yöneticisi Sn. Azra Betül Yaşar, Uğur Okulları Kartal Kampüsü öğrencileri ile bir araya gelerek kariyer yolculuğunu paylaştı. Değerli Mezunumuza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.
GEP0301 Dersleri
Zeynep Aydemir
Psikoloji’18 Mezunumuz Koç Finansman A.S. HR Associate Sn. Zeynep Aydemir, “GEP0301 - Innovative Career Development” dersinde öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı.‬
 
Mezunlarımızdan Kısa Kısa

Rauf Hasanov

BAU SBE Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler programı’14 mezunumuz Sn. Rauf HASANOV Azerbaycan Cumhuriyeti Gençler ve Spor Bakanlığının Bakü – Binagadi Rayon Müdürü olarak atanmıştır. Değerli mezunumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

BAU'dan Haberler

BAU Sağlık Bilimleri Fakültesi 3. Kros Yarışı

25 Nisan 2019 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesinin düzenlediği 3. Kros Yarışı SBF Dekanı Prof. Fatma Eti Aslan, SBF Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gökay Kurtulan, BAU Spor Direktörü Türker Kurşun, öğrencilerimiz ve mezunlarımızın katılımı ile gerçekleşmiştir.
Kros Yarışı Mezun Kategorisinde 1. Olan Fizyoterapi’18 Mezunumuz Müge Işık’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mezun Avantajları

BAU Mezun Kart Avantajları ve Kariyer Fırsatları

BAU Mezunlar Merkezi olarak her hafta ulusal ve uluslararası firmalardan gelen iş ilanlarını siz değerli mezunlarımızla paylaşmaktayız. Sizlere daha iyi kariyer fırsatları sunabilmemiz için https://bau.network 'e üye olmanız ve ilanları platform üzerinden takip ederek, başvuru yapmanız yeterli olacaktır.

Kariyer fırsatları dışında mezunlarımız ” BAU Mezun Kart” ile bir çok firmada çeşitli avantajlardan faydalanabilmektedir…
Siz değerli mezunlarımıza sağlanan avantajların tam listesi için internet sitemizi ziyaret edebilir, BAU Network üzerinden yeni avantajları takip edebilirsiniz. 





 
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kulübü Sektör Buluşması
Sektör Buluşmaları kapsamında 11 Nisan 2019, Perşembe günü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kulübü öğrencileri BAU Mezunları ile buluştu. BAU Mezunlarından; Arif Ozan Yıldırım – Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü – Spor Fizyoterapisti, Gizem Berberoğlu – Alptekin Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Merkezi – Fizyoterapist ve Sabri Bahar – AOS Trainer System – Fizyoterapist katılım gösterdikleri etkinlikte mezunlarımız öğrencilerin sektör hakkında sorularını cevapladı. Etkinliğe katılım gösteren tüm mezun ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. 
BAU IGUL Kariyer Günleri
BAU Hukuk Fakültesi işbirliği ile 3-4 Nisan tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizde, Av. Eda Çimenli Ürcan, Av. Sibel Kılıç Tekin, Av. Lidya Mete, Av. Mahmut Özgüven, Av. Kıymet Mutlu, Av. Doğan Yiğit Usyılmaz, Av. Murat Yılmaz ve Av.Buse Niseoğlu öğrencilerimizle bir araya gelerek, kariyer öykülerini paylaştılar. Ayrıca BAU IGUL misafiri olarak Türkiye’ye gelen “South Texas College of Law” Onursal Dekanı Prof. Tom Read çapraz sorgu teknikleri üzerine deneyimlerini öğrencilerimize aktardı. Tüm katılımcılara ve Mezunlarımıza teşekkür ederiz.
Wake Up'19 Kariyer Semineri
Wake Up'19 Kariyer Semineri kapsamında BAU Mekatronik Mühendisliği’17 Mezunumuz, Proje İstanbul & Belgelendirme İstanbul Managing Partner Sn.Turhan Karakaya, Uğur Okulları Kartal Kampüsü öğrencileri ile bir araya gelerek kariyer yolculuğunu paylaştı. Değerli Mezunumuza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.





 

GEP0301 Dersleri
Önder Demirtaş
Fen Bilimleri Enstitüsü Aktüerya Bilimi’13 Mezunumuz, YCP Bilgi Teknolojileri Eğitim Enerji Danışmanlık ve Sağlık Hizmetleri Machine Learning Researcher Sn. Önder Demirtaş, “GEP0301 - Innovative Career Development” dersinde öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı
 
GEP0301 Dersleri
Büşra Aygün
Sosyal Bilimler Enstütüsü İnsan Kaynakları’16 Mezunumuz Bahçeşehir Okulları İnsan Kaynakları Uzmanı Sn. Büşra Aygün, “GEP0301 - Innovative Career Development” dersinde öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı.‬
BAU'dan Haberler

BAU Öğrenme ve Öğretme Uygulama ve Araştırma Merkezi Açıldı!

Merkez, planlayacağı eğitim ve destek çalışmaları aracılığıyla BAU’da öğrenenler, öğretenler ve öğrenme ortamının süreki gelişmesi ve iyileşmesine katkıda bulunmayı ve yapacağı araştırmalar ve çalışmalarının sonuçlarını topluma aktarmayı amaçlıyor.



 
BAU'dan Haberler

BAU Uluslararası Arenada En İyi Üniversiteler Arasında

Dünyanın en itibarlı derecelendirme kuruluşu olan Times Higher Education (THE), ‘Üniversite Etki Sıramalası 2019’ verilerini açıkladı. Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), ‘Kaliteli Eğitim’ katagorisinde ilk 201 bandında yer alırken, Türkiye’de ise sıralamaya giren üniversiteler arasında 7. oldu.

BAU'dan Haberler

BAU Kuluçka ve Girişimcilik Uygulama-Araştırma Merkezi Açıldı

Ülkemizdeki girişimcilik ekosistemine önemli katkılarda bulunma hedefiyle kurulan BAU Kuluçka ve Girişimcilik Uygulama-Araştırma Merkezi BAUICE lansmanı gerçekleştirildi.
Şimdiden Mezunlarımızın kurduğu 4 girişime ev sahipliği yapan merkezde; toplamda 16 girişim destekleniyor.

Copyright © 2019 BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir

Our mailing address is;
alumni@rc.bau.edu.tr
                                                                                
Sosyal Medya:
        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*