BAU Alumni | E-Bülten Ocak 2019
View this email in your browser

BAU Network 
BAU Network

BAU Network Nedir?
Öncelikli olarak 33.000 mezunumuzu, ardından tüm BAU Global Ailesi’ni sosyal ve profesyonel bir ağda buluşturan online iletişim platformudur.
BAU Network Üyeleri; karşılıklı iletişim fırsatıyla; mentorluk, kariyer ve iş geliştirme imkanlarından faydalanırken, özel gruplar oluşturabilecek; aynı zamanda BAU Global ağındaki etkinlik ve gelişmelerden haberdar olabileceklerdir.
Nasıl Üye Olunur?
https://bau.network
LinkedIn, Facebook yada Google hesaplarınızdan biriyle üye olabileceğiniz gibi, e-mail adresinizle de kolayca hesap oluşturabilirsiniz!
BAU Global Buluşmaları
BAU Global UK 2. Mezun Buluşması
BAU Global UK II. Mezun Buluşması kapsamında İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleştirdiğimiz organizasyona yoğun ilgiyle katılan değerli mezunlarımız ile kıymetli misafirlerimize ve BAU Global yöneticilerine teşekkür ederiz.









 
BAU Alumni Projeler
“WORTH” Projesi
TÜRKONFED, İstanbul Valiliği ile Genç Başarı Vakfı tarafından yürütülen ve BAU Mezun Merkezi olarak proje paydaşı olduğumuz Erasmus+ kapsamındaki “WORTH” projesinin Final Konferansı; BAU Beşiktaş, Güney Kampüs’te gerçekleştirildi.








 
BAU'dan Haberler
BAU Bilime Saygı Ödülleri
Bahçeşehir Üniversitesi tarafından bilime katkı sağlayan ve toplumsal fayda sağlayacak projeleri hayata geçiren akademisyenlerin ödüllendirildiği “BAU Bilime Saygı Ödülleri’ düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törende yapmış olduğu sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde BAU Eğitim Bilimleri Fakültesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Anabilim Dalı Doç. Dr. Raziye Bilge Uzun, “BAU Topluma Katkı Ödülü’ne, BAU Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden Dr. Öğr. Üyesi İrem Şanal, bilimsel çalışmalarından dolayı “BAU Bilime Katkı Ödülü”ne, BAU Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden Prof. Dr. Yılmaz Esmer ise “BAU Onur Ödülü”ne layık görüldü.
Mezun Avantajları

BAU Mezun Kart Avantajları ve Kariyer Fırsatları

BAU Mezunlar Merkezi olarak her hafta ulusal ve uluslararası firmalardan gelen iş ilanlarını siz değerli mezunlarımızla paylaşmaktayız. Sizlere daha iyi kariyer fırsatları sunabilmemiz için https://bau.network 'e üye olmanız ve ilanları platform üzerinden takip ederek, başvuru yapmanız yeterli olacaktır.

Kariyer fırsatları dışında mezunlarımız ” BAU Mezun Kart” ile bir çok firmada çeşitli avantajlardan faydalanabilmektedir…
Siz değerli mezunlarımıza sağlanan avantajların tam listesi için internet sitemizi ziyaret edebilir, BAU Network üzerinden yeni avantajları takip edebilirsiniz. 






 
BAU Global Buluşmaları
BAU Global Baku 5. Mezun Buluşması

"BAU Global Mezun Buluşmaları" kapsamında 6 Şubat 2019, Çarşamba günü Baku'de beşincisini gerçekleştireceğimiz BAU Global Azerbaycan Mezun Buluşması'na tüm mezunlarımız davetlidir.

Detaylı bilgi ve kayıt için; bau.network

Mezunlarımızdan Kısa Kısa
Mert Kansu
Bahceşehir Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mimarlık Bölümü 2016 yılı mezunumuz, Mert Kansu, “Architecture MasterPrize” proje yarışmasının, Eğitim Binaları kategorisinde ve “World Architecture Community” proje yarışmasında “Carve & Construct” başlıklı projesi ile 2 ödüle layık görülmüştür. Değerli Mezunumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
BAU'dan Haberler

BAU, THE Emerging Economies University Rankings 2019 Sıralamasında Yerini Aldı

Dünyanın en prestijli sıralama kuruluşu olan Times Higher Education (THE) tarafından 2019 yılı "Emerging Economies University Rankings 2019" (Gelişmekte Olan Ekonomiye Sahip Ülkeler Üniversite Sıralaması) açıklandı. Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) bu sıralamada ilk 251-300 sıralamasına girdi. 
 
Copyright © 2015 BARC BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir

Our mailing address is;
alumni@rc.bau.edu.tr
                                                                                
Sosyal Medya:
        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*