BAU Alumni | E-Bülten Ocak 2020
View this email in your browser

BAU Global Ailesinden Deprem Bölgesine Destek

Yardım etmek isteyenler için;
Hesap Adı: Bahçeşehir Üniversitesi
Hesap No: 4510-1992146-381
Güneşili Ticari Merkez Şubesi
IBAN TR950013400000199214600360
Açıklama kısmına "Yanındayız Deprem Kampanyası" yazabilirsiniz

Bunun dışında deprem bölgesinde oluşan öncelikli ihtiyaçların karşılanması için, Öğrenci Dekanlığı'mız tarafından aşağıda listelenen malzemeleri BAU Güney Kampüs fuaye alanında bulunan yardım toplama masalarına bırakabilirsiniz.

0-12 yaş eğitsel oyuncaklar
Hijyen malzemeleri
Sıcak tutacak kıyafetler
Oyun hamuru
Boya Kalemleri
Resim kalemleri
BAU Global UK III Alumni Reunion
BAU Mezunları Londra'da Buluştu!
BAU Global Mezun Buluşmaları kapsamında bu yıl 3. kez düzenlenen "BAU Global UK III Alumni Reunion" mezunlarımızın yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. 
23 Ocak 2020 Perşembe günü Institution of Mechanical Engineers'da gerçekleşen buluşmaya 150 BAU Mezunu katılım gösterirken, BAU Global Başkanı Sayın Enver Yücel, BAU Rektörü Sayın Şirin Karadeniz ve Bahçeşehir Koleji & Uğur Okulları İcra Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Yücel de buluşmada mezunlarımızın yanındaydılar.. 
Bizlerle beraber olan tüm mezunlarımıza ve değerli misafirlerimize teşekkür ederiz!
Mezunlarımızdan Kısa Kısa
Berkcan Okar
İletişim Fakültesi, İletişim Tasarımı 2011 mezunumuz Berkcan Okar hazırladığı "25 Litre" afiş tasarımı ile Uluslararası Tasarım Ödülleri'nde Grafik Tasarım Dalı, Basılı/Afiş kategorisinde altın ödül kazanmıştır. 
Değerli mezunumuz Berkcan Okar'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.. 

 
Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü
Red Dragons
Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Red Dragons ZZ Leiden'i yenerek  Avrupa Kupası'ndan Çeyrek Finale yükselmiştir. 
Takımımızı tebrik ederiz.. 
BAU Mezunları şampiyonluk yolunda destekleriyle sizinle Red Dragons!
BAU'dan Haberler

BETT Show

Dünyanın en büyük eğitim teknolojileri fuarı BETT Show’da BAU Rektörü Prof. Dr. Şirin Karadeniz'in akademik desteğiyle, Bahçeşehir Kolejleri teknoloji birimi tarafından üretilen hidrolik kol, geri dönüşüm filamenti, solar panel  gibi teknolojik ürünler dünyaya tanıtıldı.


 

BAU'dan Haberler

MIT'in Kurduğu Eğitim Ağında İlk Türk Üniversitesi: BAU

Dünya’nın farklı ülkelerinden 20 üniversitenin MIT liderliğinde bir araya gelerek laboratuvar ve eğitim imkânlarını birbirine açtığı Make Impact Consortium’a Bahçeşehir Üniversitesi de üye oldu. BAU öğrencileri bu sayede 4 farklı kıtada düzenlenecek olan zirvelere ve eğitim seminerlerine katılma şansı ve üye üniversitelerle beraber araştırma projelerini hayata geçirme imkânı yakalamış olacak.
 

BAU Global UK III Alumni Reunion

"Dünyaya örnek olmaya çalışıyoruz" 

"BAU Global UK III Alumni Reunion" buluşmasında konuşma yapan BAU Global Başkanı Sayın Enver Yücel, mezun sayılarının artmasının motivasyonlarını daha da çok arttırdığını belirterek, "BAU Global’in çok değerli üyeleri, burada olmanız bize güç veriyor, moral veriyor, motivasyonumuzu yükseltiyor. Çünkü bizim hayallerimiz ve gideceğimiz bir yol var. O yol en başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesidir" dedi.
 

Mezunlarımızdan Kısa Kısa

Eda Bayraktar

BAU Global Başkanı Sayın Enver Yücel MLA College tarafından Londra’da organize edilen “Artificial Intelligence in the Marine and Maritime Environment” konferansı sonrasında; Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Eğitsel Tasarım ve Değerlendirme bölümü 2017 mezunumuz, Eurostar ve BritisYasam Londra muhabiri Eda Bayraktar’ın sorularını yanıtladı

BAU'dan Haberler

Eğitimci Enver Yücel'den Depremzedelere Destek

Elazığ ve Malatya'yı sarsan 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından, bölgede hasar gören okulların onarımı ve çocuklara psikolojik destek verilmesi amacıyla çalışmalar başlatıldı. Depremin ardından öğrencilerin bir an önce eğitimlerine güvenli bir şekilde devam edebilmeleri için hasarlı okulların onarım çalışmaları da başlatılırken, Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) bölgede hasar gören 8 okulun onarımını üstlendi. Malatya Valiliğinde gerçekleşen protokol ile Malatya'da 6, Elazığ'da ise 2 okulun onarımını Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) üstlendi.
BAU'dan Haberler

"Artificial Intelligence in the Marine and Maritime Environment" Konfersansı

BAU Global Başkanı Sayın Enver Yücel ngiltere’de MLA College ve The Institute of Marine Engineering, Science & Technology iş birliğinde gerçekleştirilen "Artificial Intelligence in the Marine and Maritime Environment" konferansında MLA tarafından tasarlanan uzaktan eğitim sistemleri için kendi AI eğitim platformlarının geliştirildiğini belirtti.

BAU'dan Haberler

BlockchainIST ile AVA Arasında İşbirliği Anlaşması

Ekim 2008’de tanıtılan eşler arası bir ağ ve veri paylaşmanın güvenli bir yolu olarak nitelendirilen Blockchain teknolojisi, geleceğin teknolojisi ve gücü olarak adlandırılıyor. Özellikle adının bir sanal para sistemi olarak tanınan Bitcoin uygulaması ile birlikte duyuran blockchain için son yıllarda Türkiye de önemli adımlar atmaya başladı. Bu bağlamda Türkiye’nin ilk ve tek YÖK onaylı Blockchain Araştırma ve Uygulama Merkezi BlockchainIST ile AVA arasında işbirliği anlaşması imzalandı. 
 

Copyright © 2020 BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir

Our mailing address is;
alumni@rc.bau.edu.tr
                                                                                
Sosyal Medya:
        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*