BAU Alumni | E-Bülten Şubat 2020
View this email in your browser

BAU Mezun Mentorluk Programı
Ara Değerlendirme Toplantısı
BAU Mezun Mentorluk Programı kapsamında 11 Şubat 2020 tarihinde mentor ve menteelerimizin katılımı ile ara değerlendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir. Geride bıraktığımız dönem boyunca mezun ve öğrencilerimizin mentorluk programı dahilinde edindikleri tecrübeleri tüm katılımcılar ile paylaştıkları toplantıda, SoUp Agency'den sevgili danışmanımız Melek Hanım ara değerlendirme anket sonuçlarını mentor ve menteelerimiz için değerlendirdi. 
Toplantıya katılım gösteren mentor ve menteelerimize teşekkür ederiz. 






 
GEP0301 Dersi
Beril Demirel Güney
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Ekonomi'16 Mezunumuz, Kampotuİnsan Kaynakları Sorumlusu Sn. Beril Demirel Güney, “GEP0301 - Innovative Career Development” dersinde öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı.






 
BAU Global Etkinlikleri

"Study in Australia" Etkinliği

Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Avustralya Başkonsolosluğu ortaklığıyla “Study in Australia” etkinliği, 21 Şubat 2020 tarihinde Avustralya'nın önde gelen üniversitelerinin katılımı ile BAU Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Mezunlarımızdan Kısa Kısa

Ata Kavame

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kreatif Endüstriler Meclisi ikinci dönem başkanlığına oy birliğiyle seçilen, İİSBF’06 Mezunumuz Ata Kavame'yi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. 

Mezunlarımızdan Kısa Kısa

Hakan Güngör

İletişim Fakültesi mezunumuz Hakan Güngör’ün yazdığı “Sanatımı Koru Ey Tarih” adlı kitabı raflarda yerini alırken, geçtiğimiz günlerde de Vedat Günyol Genç Deneme Yazarı Ödülü de Hakan Güngör’e layık görüldü.
 

BAU'dan Haberler

Plymouth Raiders

MLA Koleji'nin Plymouth Raiders'ın yeni sahibi olması nedeniyle düzenlenen basın toplantısında BAU Global Başkanı Sn. Enver Yücel, BBL'de Plymouth Raiders’ın şampiyon olmayı hedeflediklerini belirtti.
 
"Mezunun Sesi" Radyo Programı

Mine Yücesoy Dirancı

Yeni dönemin başlamasıyla yeniden her Salı saat 10.00 - 11.00 arası mezunlarımızla birlikte mikrofon başındayız!
"Mezunun Sesi" programının 18 Şubat 2020 Salı günkü konuğu, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Pazarlama İletişimi ve Halkla İlişkiler 2018 Mezunu Mine Yücesoy Dirancı idi.
Mine Hanım!a güzel sohbeti ve kariyer gelişimi hakkında vermiş olduğu bilgiler için teşekkür ediyoruz.. 

IGUL Buluşmaları

BAU Hukuk Mezunları IGUL Buluşmaları

BAU Mezunlar Merkezi ve BAU IGUL Direktörü Prof. Dr. Feridun Yenisey işbirliği ile hayata geçirilen "BAU Hukuk Mezunları IGUL Buluşmaları" kapsamında Bahar Dönemi'nin ilk etkinliği 28 Şubat 2020 Cuma günü Av. Onur Özdeniz, Av. Ali Emrağ, Av. Gökhan Kesim, Av. Manolya Balaban ve Av. Didem İnal'ın değerli katılımları ile gerçekleşti. Etkinliğe katılımgösteren mezun ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Fast Talk" Youtube

Filipos Küçüknil

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı 2012 Mezunumuz Filipos Küçüknil’in konuk olduğu “Fast Talk” serisinin ilk bölümü BAU Kariyer Gelişim Kulübü YouTube kanalında yayında!

İzlemek için; 
https://youtu.be/ZlAn0Ryp7Mk

Mezunlarımızdan Kısa Kısa

Çiğdem Ünal

Değerli başarılara imza atan, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü 2015 Mezunumuz Çiğdem Ünal'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz!

 

BAU'dan Haberler

Denizcilik Eğitimine Yapay Zeka Desteği

Yapay zeka teknolojilerinin denizcilik ortamında kullanımıyla ilgili İngiltere’de düzenlenen konferansta konuşan BM Eğitim ve Araştırma Enstitüsü (UNITAR) Danışma Kurulu Üyesi Enver Yücel, “Uzaktan eğitim sistemini daha da geliştirmek için kendi yapay zeka platformlarımızı geliştireceğiz” dedi.
 
BAU'dan Haberler

Türkiye Üniversiteler Kayak ve Snowboard Şampiyonası'nda Kupa BAU'nun

''Türkiye Üniversiteler Kayak ve Snowboard Şampiyonası" Erzurum Palandöken'de 19-23 Şubat 2020 tarihleri arasında yapıldı. 45 farklı üniversiteden 600 sporcunun katıldığı Koç Spor Fest 2020 Kış Oyunları kapsamında düzenlenen şampiyonada BAU İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası Finans öğrencisi Miray Gürkınav  Kadınlar Türkiye Snowboard Büyük Slalom, Slalom ve Paralel Şampiyonu oldu. 
 
Copyright © 2020 BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir

Our mailing address is;
alumni@rc.bau.edu.tr
                                                                                
Sosyal Medya:
        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*