BAU Alumni | E-Bülten Temmuz - Ağustos 2019
View this email in your browser

BAU Mezun Fest
Save The Date!
BAU MezunFest'19 | 28.09.2019

Bu yıl ilk kez düzenlenecek BAU Mezun Fest müzik, kültür, sanat, spor ve eğlence dolu programıyla seni Beşiktaş Güney Kampüs’e bekliyor! Bahcesehir seni çok özledi, peki ya sen?

Detaylar çok yakında, takipte kalın...
BAU'dan Haberler

BAU'nun Yeni Rektörü Prof. Dr. Şirin Karadeniz Oldu

8 Mart 2017 yılından itibaren BAU Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanlığını yürüten Prof. Dr. Şirin Karadeniz, 2 dönem üst üste rektörlük yaparak, görev süresini dolduran Prof. Dr. Şenay Yalçın’dan görevi devraldı. 2016 yılında Microsoft ve KAGİDER ortaklığında yürütülen çalışmada yılın Başarılı Kadın Eğitimcisi ödülünün sahibi olan Karadeniz, Dünya Bankası ve Avrupa Birliği’nde ulusal ve uluslararası çok sayıda projede görev almıştır.

BAU'dan Haberler

Enver Yücel: "Geleceğin Eğitimini Tasarlamak"

BAU Global Başkanı Sn. Enver YÜCEL'in " Geleceğin Eğitimini Tasarlamak" konulu yazısı Birleşmiş Milletler özel dergisinde yayınlandı.

BAU'dan Haberler
BAU E-Spor Hong Kong'ta Türkiye'yi Temsil Etti

Türkiye şampiyonluğu ile birlikte League of Legends International College Cup 2019 turnuvasında Türkiye´yi temsil etmeye hak kazanan BAU eSports ekibi, 25-28 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Şampiyonası için hazırlıklara başladı. BAU eSports, 11 ülkeden gelen 12 üniversite takımı ile Hong Kong’ta Riot Games ve VSPN tarafından düzenlenecek League of Legends 2019 Dünya Şampiyonası´nda Türkiye´yi temsil etti.

BAU'dan Haberler
BAU'nun 4 Fakültesine Bağlı 9 Lisans Programı Akredite Edildi

Bahçeşehir Üniversitesi'nin 4 fakültesine bağlı 9 lisans programı Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK)İletişim Araştırma Derneği (İLAD), Eğitim Fakültesi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği ve Türk Psikologlar Derneği - Psikoloji Programları Akreditasyon Birimi tarafından ilgili lisans programlarımız akredite edilmiştir. Akreditasyon süreci ve detaylı bilgi için aşağıdaki linkleri takip edebilirsiniz.

Mezun Avantajları

BAU Mezun Kart Avantajları

Siz değerli mezunlarımız için sağlanan avantajlardan faydalanabilmek için "BAU Mezun Kart” sahibi olmanız yeterli..

BAU Mezunlarına Mamacademy'den %20, BBM Estetik'ten ise %25 indirim avantajı..

Ayrıntılı bilgi için; gulsah.erginses@rc.bau.edu.tr adresine mail atabilirsiniz!
BAU'dan Haberler
BAU Robot yazılım ve Yapay Zeka Şirketi UiPath ile El Sıkıştı

Robot yazılım ve yapay zeka şirketi UiPath, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, Bahçeşehir Üniversitesi ve Bahçeşehir Teknoloji Transfer Ofisi ile İstanbul’da bir Akademik İş Birliği anlaşması imzaladığını açıkladı. Ayrıca, Bahçeşehir Üniversitesi, şirketin 8-18 yaşındaki öğrencileri kapsayan Automation Ready Youth (Gençler için Otomasyon) ismindeki programını da kapsayacak bir anlaşma imzaladı.
 

BAU'dan Haberler
Bahçeşehir Üniversitesi Make Impact Consortium’una Katılıyor

Bahçeşehir Üniversitesi MIT’nin kurmuş olduğu ve liderligini yaptigi Make Impact Consortium’un en yeni üyesi!

BAU'dan Haberler
PISA Eğitim Direktörü Schleicher Bahçeşehir Üniversitesi Yayınları'ndan Çıkan Kitabını Tanıttı

Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD) ve Uluslararası Öğrenci Değerlendirme (PISA) Eğitim Direktörü Schleicher, Bahçeşehir Üniversitesi yayınlarından çıkan  '21. Yüzyılda Okul Sistemi Nasıl Kurgulanmalı' kitabının tanıtımı için Bahçeşehir Üniversitesi'nde bir basın toplantısı yaptı. Kitabın çevirmeni Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Karadeniz ile birlikte  dünyadaki ve Türkiye’deki eğitim sistemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

BAU'dan Haberler
İngiltere'nin En İyi Üniversitesi'nde Diş Hekimliği Eğitimi İmkanı

Teknolojik cihazların kullanımının her geçen gün arttığı Diş Hekimliği alanı, gelecek yüzyılın meslekleri arasında gösterilmekte. Bu doğrultuda uluslararası standartlarda eğitimlerine başlayan Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerini, Türkiye’nin en iyi eğitmenleri tarafından geleceğe hazırlıyor. 

Copyright © 2019 BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir

Our mailing address is;
alumni@rc.bau.edu.tr
                                                                                
Sosyal Medya:
        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*