BAU Mezunlar Merkezi | E-Bülten Aralık 2018
View this email in your browser

BAU Network 
BAU Network

BAU Network Nedir?
Öncelikli olarak 33.000 mezunumuzu, ardından tüm BAU Global Ailesi’ni sosyal ve profesyonel bir ağda buluşturan online iletişim platformudur.
BAU Network Üyeleri; karşılıklı iletişim fırsatıyla; mentorluk, kariyer ve iş geliştirme imkanlarından faydalanırken, özel gruplar oluşturabilecek; aynı zamanda BAU Global ağındaki etkinlik ve gelişmelerden haberdar olabileceklerdir.
Nasıl Üye Olunur?
https://bau.network
LinkedIn, Facebook yada Google hesaplarınızdan biriyle üye olabileceğiniz gibi, e-mail adresinizle de kolayca hesap oluşturabilirsiniz!
Mezun Atölye Çalışmaları
Pırlantanın Işıltılı Dünyasına Yolculuk
Mezunumuz Marka Danışmanı Meri Taksi Deveciyan önderliğinde İstanbul Kuyumcular Odası(İKO) iş birliğiyle ikincisini gerçekleştirdiğimiz “Pırlantanın Işıltılı Dünyasına Yolculuk” atölyesinde Türkiye Gemoloji Laboratuvarı Yöneticisi Emre Günay ile keyifli bir eğitim yaptık.
İKO Yönetimine ve katılan tüm mezunlarımıza teşekkür ederiz!
GEP0301 Dersleri
Onur Güneş
Değerli mezunumuz; Reckitt Benckiser E-Ticaret Satış Müdürü Sn. Onur Güneş 'GEP0301 Innovative Career Development' dersinde öğrencilerle kariyer öykülerini paylaştı
BAU'dan Haberler
Büyük Ödül Üçüncü Kez BAU'nun
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından yapılan ‘Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı’ araştırmasında ödüller sahiplerini buldu. Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) eğitim alanında en fazla hizmet ihracatı yapan vakıf üniversitesi ödülüne layık görüldü.
BAU'dan Haberler
Öğretim Üyesi Dr. Canan Acar'a TÜBA Üstün Başarı Ödülü
Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Öğretim Üyesi Dr. Canan Acar, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) 2018 yılı “Üstün Başarılı Bilim İnsanı Ödülü”ne layık görülmüştür. Değerli öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz
Mezun Avantajları

BAU Mezun Kart Avantajları ve Kariyer Fırsatları

BAU Mezunlar Merkezi olarak her hafta ulusal ve uluslararası firmalardan gelen iş ilanlarını siz değerli mezunlarımızla paylaşmaktayız. Sizlere daha iyi kariyer fırsatları sunabilmemiz için https://bau.network 'e üye olmanız ve ilanları platform üzerinden takip ederek, başvuru yapmanız yeterli olacaktır.

Kariyer fırsatları dışında mezunlarımız ” BAU Mezun Kart” ile bir çok firmada çeşitli avantajlardan faydalanabilmektedir…
Siz değerli mezunlarımıza sağlanan avantajların tam listesi için internet sitemizi ziyaret edebilir, BAU Network üzerinden yeni avantajları takip edebilirsiniz. 






 
Sektör Buluşmaları
Endüstri Mühendisliği Kulübü Sektör Buluşması
Sektör Buluşmaları kapsamında Mühendislik Mezunlarımız; Berfin Kahriman, Emre Parkan, Onur Delikurt, ve Kaan Özkorkmaz BAU Endüstri Mühendisliği Kulübü işbirliğinde öğrencilerimizle bir araya gelerek, kariyer yolculukları üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
Katılan tüm öğrenci ve mezunlarımıza teşekkürler!
GEP0301 Dersleri
Büşra Kamiloğlu
Değerli Mezunumuz; Microsoft Türkiye Teknik Hesap Yöneticisi Sn. Büşra Kamiloğlu, “GEP0301 Innovative Career Development” dersinde öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı.
GEP0301 Dersleri
Berat Çağlar Er
Değerli Mezunumuz; İş Bankası IT Talep ve Portföy Yöneticisi Sn. Berat Çağlar Er, “GEP0301 Innovative Career Development” dersinde öğrencilerle kariyer öyküsünü paylaştı.
Copyright © 2018 BAU Mezunlar Merkezi BAU Alumni Relations Center
Her Hakkı Saklıdır. 

E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir

Our mailing address is;
alumni@rc.bau.edu.tr
                                                                                
Sosyal Medya:
        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*