BARC E-Bülten
View this email in your browser
Şubat 2016

BAU Alumni Mentorship Program ve ApplyBAU
İş Birliği 

16 Şubat 2016 BAU Alumni Mentorship Program B.A.M.P. ve ApplyBAU iş birliği için Mentorlerimiz ve ApplyBAU Ekibi C Teras'ta gerçekleştirilen akşam yemeğinde bir araya geldiler...
 

BARC Fakülte Buluşmaları 
BAU MYO ve SHMYO Mezun Buluşması 

Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezun Buluşması BAU Beşiktaş Kampüsü C Terasta MYO Müdürü Sn. Yahya Yıldız ve SHMYO Müdürü Sn. Erdal Çalış ile mezunlarımız Merve Korkmaz’09 ve Ferhat Sağlam’15 katıldığı ‘Sürdürebilir Gelecek’ paneliyle başladı. 

Haberin Devamı
BARC Sektör Buluşmaları
İşletme ve Pazarlama Kulübü Sektör Buluşması 

Sektör Buluşmaları kapsamında 23 Şubat  Salı günü İşletme ve Pazarlama Kulübü öğrencilerimiz BAU’lu Mezunlarımız ile buluştu. Mezunlarımızın kariyer öykülerini ve sektördeki deneyimlerini paylaştıkları buluşmada öğrencilerimiz sektör hakkında merak ettikleri soruları mezunlarımıza sordular. BARC, Öğrenci Kulübümüz BASAC ve İşletme ve Pazarlama Kulübü iş birliği ile gerçekleştirilen Sektör Buluşması etkinliğimize katılım gösteren BAU Mezun konuşmacılarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haberin Devamı
BARC Workshoplar
Tango Atölyesi -  Tango'nun Hayatımıza Olan Etkisi
BAU Mezunları 25 Şubat Perşembe günü BAU D Teras'ta gerçekleştirilen Tango Atölyesinde bir araya geldiler. BARC ve BAU Mezunumuz Ümran Palabıyık'ın iş birliği ile gerçekleştirilen atölyede Mezunlarımız Tango'nun inceliklerini öğrendiler.





 
Haberin Devamı
Mezunlarımızdan Kısa Kısa

Topluma Hizmette Mükemmellik Ödünü Sosyal Ben Derneği'nin Oldu

Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampusu’nda düzenlenen törende, ‘Topluma Hizmette Mükemmellik’ kategorisinde SosyalBen Derneği ödül aldı. İhtiyaç sahibi öğrencilere sosyal beceri eğitimi vermeyi hedefleyen derneğe ödülünü, ABD Kültür ve Basın Ateşesi Jeffrey Anderson takdim etti. SosyalBen Derneği Kurucu Başkanı Ece Çiftçi, derneğin 14 yaşında bir kız çocuğunun hayali olarak başladığını, şimdi yüzlerce gencin hayali haline geldiğini dile getirdi. 

 
BAU'dan Haberler

Mülteci Çocukları Eğitmek İçin 5000 Öğretmen

Washington merkezli düşünce kuruluşu Global Policy Institute tarafından düzenlenen Suriyeli mülteciler konulu konferansa katılan BAU Global Başkanı Enver Yücel; Türkiye’de Suriyeli mültecilerin eğitimi için yapılan yatırımları anlattı. 

 
Haberin Devamı
BARC Fakülte Buluşmaları 
BAU MYO ve SHMYO Mezun Buluşması
MYO ve SHMYO Mezun Buluşması fotoğrafları için "Haberin Devamı"na tıklayabilirsiniz... 






 
Haberin Devamı
BARC Sektör Buluşmaları
İşletme ve Pazarlama Kulübü Sektör Buluşması 
İşletme ve Pazarlama Kulübü Sektör Buluşması fotoğrafları için "Haberin Devamı"na tıklayabilirsiniz...

 
Haberin Devamı
BARC Workshoplar
Tango Atölyesi - Tango'nun Hayatımıza Olan Etkisi
Tango Atölyesi fotoğrafları için "Haberin Devamı"na tıklayabilirsiniz... 
 
Haberin Devamı
Mezunlarımızdan Kısa Kısa

Mezunumuz Uğur Cengizhan Kaptan'dan Sürdürülebilir Yaşam Projesi Deydaa

Deydaa Ekoloji Kampı 4 farklı disiplinin uygulamaya çalışıldığı bir sürdürülebilir yaşam projesidir. Bu disiplinler; Gıda Üretimi, Enerji, Turizm ve Eğitimdir. Sinop Gerze'de hayata geçirilen proje kapsamında şu ana kadar reçel pekmez gibi küçük üretimler gerçekleştirilmiştir. 2 haftada bir imece kampları yaparak katılımcıların hem doğada güzel bir hafta sonu geçirmesini sağlıyor hem de tarımla ilgili kısa eğitimler veriliyor. Projeye katılmak isteyen mezunlarımız; uckaptan@gmail.com'dan Uğur Cengizhan Kaptan ile iletişime geçebilirler. 
BAU'dan Haberler

VR First BAU Proje Başvuruları Başladı

Bahçeşehir Üniversitesi ve Crytek işbirliğiyle açılan VR First BAU Lab, sanal gerçeklik projelerinizi hayata geçirmek üzere kapılarını açıyor. Sanal Gerçeklik ile ilgileniyor ve "fikirlerimi gerçeğe dönüştürebilirim" diyorsanız işte size fırsat! İster bireysel başvurun, ister bir takımın parçası olun, isterseniz de bir girişimci; yeter ki inandığınız bir VR projeniz olsun.

Haberin Devamı
Copyright © 2015 BARC BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir.

Our mailing address is:
alumni@rc.bahcesehir.edu.tr

Sosyal Medya:

        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*