BAU Alumni | E-Bülten Şubat 2019
View this email in your browser

BAU Network 
BAU Network

BAU Network Nedir?
Öncelikli olarak 33.000 mezunumuzu, ardından tüm BAU Global Ailesi’ni sosyal ve profesyonel bir ağda buluşturan online iletişim platformudur.
BAU Network Üyeleri; karşılıklı iletişim fırsatıyla; mentorluk, kariyer ve iş geliştirme imkanlarından faydalanırken, özel gruplar oluşturabilecek; aynı zamanda BAU Global ağındaki etkinlik ve gelişmelerden haberdar olabileceklerdir.
Nasıl Üye Olunur?
https://bau.network
LinkedIn, Facebook yada Google hesaplarınızdan biriyle üye olabileceğiniz gibi, e-mail adresinizle de kolayca hesap oluşturabilirsiniz!
BAU Global Buluşmaları
BAU Global Baku 5. Mezun Buluşması
BAU Global Mezun Buluşmaları kapsamında, Baku’de beşincisini gerçekleştirdiğimiz “BAU Global Azerbaijan Mezun Buluşması”nı mezunlarımızın coşkulu ve yoğun katılımlarıyla tamamladık. Bizlerle beraber olan tüm mezunlarımıza ve değerli misafirlerimize tekrardan teşekkür ederiz!











 
BAU Mezun Koşu Grubu
BAU Mezun Koşu Grubu
2008 yılından itibaren Adım Adım Oluşumu’nun Türkiye’de tanıttığı ve yaygınlaştırmak için büyük emek verdiği yardımseverlik koşularıyla, 2018 itibariyle, 56 binden fazla gönüllü koşucu ve 465 binden fazla bağışçı aracılığıyla sivil toplum kuruluşları için 49 milyon TL’den fazla kaynak yaratılmıştır. Sadece 2018 yılı İstanbul Maratonu’nda 7.800 gönüllü koşucu adımlarını sosyal fayda için atmış ve 116 bin bağışçıdan toplamda 12.2 milyon TL bağış toplanarak sivil toplum kuruluşlarına aktarılmıştır.

Şimdi BAU mezunları olarak harekete geçme zamanı diyoruz ve seni BAU Mezun Koşu Grubu’nda yer almaya davet ediyoruz. Belirleyeceğimiz ortak amaç sosyal fayda yaratmak olacak ve bu amaç için düzenli olarak bir araya geldiğimiz antrenmanlarımızda BAU’lu olma ruhu da adım adım ileriye taşınacak.

Sen de BAU Mezun Koşu Grubu’nda varım diyorsan; BAU Network’te yer alan "BAU Mezun Koşu Grubu"na üye olabilirsin.

 
Mezunlarımızdan Kısa Kısa

Gül Çetin

BAU Görsel İletişim Tasarım Bölümü 2007 yılı mezunumuz Gül ÇETİN’in illüstrasyonlarını gerçekleştirdiği, okul öncesinden başlayarak çocuk kitabı seven herkese hitap eden "Masallarla Öğreniyorum" serisinin kitapları tüm kitapçılarda satışta.
Mezunumuz 2010 yılından bu yana eşiyle birlikte kurucusu olduğu "Fikri Mahsul” çatısı altında Türkiye’nin iç iletişime odaklanan ilk yaratıcı ajansı olarak farklı sektörlerden ulusal ve global markalara hizmet vermektedir. Gül Çetin iki kişesel sergi açmış, ellinin üzerinde karma sergiye katılmıştır. Mezunumuzun tüm çalışmalarını @gul_batmanoglu_cetin instagram sayfasından takip edebilirsiniz.
BAU'dan Haberler

Türkiye'nin En Büyük Blokzincir Projesi İçin Birleşiyorlar

Verilerin dijital ortamda güvenli bir şekilde saklanmasını sağlayan blockchain teknolojisi, ticarette kullanılmaya başlanacak. Türkiye'nin en kapsamlı ve en büyük blokchain projesi olarak kabul edilen Blokzincir Ticaret Platformu'na BAU BlockchainIST Center'da dahil oldu. Dünyanın en prestijli bilişim teknoloji şirketlerinden IBM'in de desteklediği projede; Atez Yazılık Teknolojileri, Schneider Electric, DB Schenker Arkas, Vakıfbank ve Güler Dinamik gibi önemli kurumlar yer almakta. İlgili bakanlık ve kamu kurumlarının desteklediği proje sayesinde, Türkiye'de ihracat ve ithalat blokzincir teknolojisi ile hiç olmadığı kadar güvenli ve hızlı bir şekilde yapılabilecek.

 
Mezun Avantajları

BAU Mezun Kart Avantajları ve Kariyer Fırsatları

BAU Mezunlar Merkezi olarak her hafta ulusal ve uluslararası firmalardan gelen iş ilanlarını siz değerli mezunlarımızla paylaşmaktayız. Sizlere daha iyi kariyer fırsatları sunabilmemiz için https://bau.network 'e üye olmanız ve ilanları platform üzerinden takip ederek, başvuru yapmanız yeterli olacaktır.

Kariyer fırsatları dışında mezunlarımız ” BAU Mezun Kart” ile bir çok firmada çeşitli avantajlardan faydalanabilmektedir…
Siz değerli mezunlarımıza sağlanan avantajların tam listesi için internet sitemizi ziyaret edebilir, BAU Network üzerinden yeni avantajları takip edebilirsiniz. 






 
BAU Sektör Buluşmaları
Hukuk Fakültesi Sektör Buluşması

BAU Hukuk Fakültesi’nin değerli öğretim üyesi Prof. Dr. Feridun Yenisey’in moderatörü olduğu etkinliğe; BAU Hukuk Fakültesi Mezunları Av. Nergiz Yılmaz, Av. Demet Yaman ve Av. Uğur Deniz Engür,  sektörün değerli isimlerinden Av. Vehbi Kahveci ve emekli hakim Fahrettin Demirağ konuk konuşmacı olarak katılım göstermiştir.

BAU Hukuk Fakültesi öğrenci ve mezunları dışında etkinliğe; İstanbul Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Beykent Üniversitesi ve MEF Üniversitesi’nden Hukuk Fakültesi öğrencileri de katılım göstermişlerdir. Etkinliğe katılım gösteren tüm öğrenci, mezun ve konuşmacılarımıza teşekkür ederiz.

BAU Yelken Klübü
BAU Yelken Klübü
2016 yılında Türkiye'nin ilk üniversite tabanlı yelken kulübü olarak kurulan Bahcesehir University International Sailing Club, sizi bahar döneminde de yelkenle buluşturmaya devam ediyor!

Tecrübeli eğitim kadrosu bu kez sizin için iş başı yapıyor. Haftada bir gün olmak üzere, beş hafta boyunca, sizi hem yelken öğrenmeye hem de İstanbul'un tadını deniz üzerinden çıkarmaya davet ediyor. Haftanın yedi günü, tecrübeli hocalar eşliğinde aralıksız süren yelken programlarına %40 indirim avantajı ile kayıt yaptırabilirisinz!

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için BAU Network'e üye olabilirsiniz!


 
BAU'dan Haberler

Arkansan Heart Hospital ve BAU İşbirliği

ABD’nin önde gelen sağlık merkezlerinden Arkansas Kalp Hastanesi ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Tıp Fakültesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. İnsan ömrünü 2 katına çıkaracak çalışmalarla adını duyaran Kardiyoloji Uzmanı Dr. Bruce Murphy ve ünlü bilim insanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu’nun katılımıyla düzenlenen toplantıda, bilimsel gelişmeler masaya yatırıldı. 

 
Copyright © 2019 BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir

Our mailing address is;
alumni@rc.bau.edu.tr
                                                                                
Sosyal Medya:
        






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*