BAU Alumni | E-Bülten Temmuz 2020
View this email in your browser

Kurban Bayramı Kutlu Olsun

 
Mezun E-postaları
Mezun E-postaları Kullanıma Açıldı
Mezuniyet sonrası da “BAU Ruhu”nu yaşamaya devam etmek ve kurum aidiyetinin sürdürülebilirliği için alumni.bau uzantılı mail adresinizi kullanmaya başlayabilirsiniz!
Mezun maillinizin nasıl aktif edileceği ile ilgili bilgilere web sitemizden ulaşabilirsiniz.
Web Sitesi

mezun.bau.edu.tr

mezun.bau.edu.tr yeni yüzüyle yayında!
Yenilenen arayüzü ve kullanıcı dostu tasarımıyla tüm cihazlardan ve tarayıcılardan güvenle web sitemizi ziyaret edebilirsiniz..







 

BAU Mezun Yelkencilik Programı

Yelkencilik Programı Kayıtları Başlıyor

YAZ-2 Yelken Programları 10 Ağustos Pazartesi günü başlıyor!
Tüm hijyen kurallarına dikkat edilip, sizler teknelere adım atmadan önce her bir köşe dezenfekte ediliyor.
Detaylı bilgi ve kayıt için; BAU Network

 
BAU'dan Haberler

BAU, "E-Mahkeme" Modelini Geliştirdi

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ara verilmek zorunda kalınan adalet sisteminin kesintisiz ve güvenli işlemesini sağlayabilecek "e-Mahkeme" modelini geliştirdi. BAU Siber Güvenlik Merkezi ile Hukuk Fakültesi iş birliğinde, üniversitenin yazılımcıları tarafından açık kaynak kod kullanılmadan tasarlanan sistemin, adalet sisteminin yanı sıra ülke ekonomisine de katkı sağlaması hedefleniyor.




 
Yenilenen Arayüzüyle OIS

OIS Mezun Modülü

"OIS Mezun Modülü”ne giriş yaparak kişisel bilgilerinizi güncelleyebilir, iletişim tercihlerinizi belirleyebilir, Mezun Kart başvurusunda bulunabilir ve online belge talep edebilirsiniz.

 
Mezun Mentorluk Programı

"Mentor" Başvuruları Devam Ediyor

Bugüne kadar 300ün üzerinde mezunumuzun gönüllü mentorluğu ile öğrencilerimize kariyer yolculuklarında ışık oldukları "BAU Mezun Mentorluk Programı" başvuruları devam ediyor.. Siz de öğrencilerin bu yolculuklarında onlara destek olamak isterseniz "Mentorluk" başvurusu için aşağıdaki link üzerinden formu doldurmanız yeterli olacaktır..

http://bit.ly/BAUmentorBaşvuruFormu

 

Mezunlarımızın Başarıları

Soner Ergen - Swat Takımı

İİSBF İşletme'11 ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Pazarlama'16 Mezunumuz, MarketersTech Kurucu Ortağı ve CEO'su Soner Ergen tarafından kaleme alınan ve Tara Kitap tarafından yayınlanan "Swat Takımı" raflarda yerini aldı..

"Elinizdeki kitap dijital çağın rüzgârını arkanıza alarak kendinizi ve şirketinizi nasıl ileriye taşıyabileceğinizi anlatıyor". Üstelik ‘ânı yaşayarak geleceği planlama’ felsefesiyle!

Mezunumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz..

BAU'dan Haberler

Denizcilik ve Global Strateji Merkezi

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), direktörlüğünü emekli Tümamiral Cihat Yaycı’nın üstlendiği ‘Denizcilik ve Global Strateji Merkezi’ni açıyor. Libya ile imzalanan Deniz Yetki Alanları Sınırlandırılması Mutabakatı’nın alt yapısını hazırlayan emekli Tümamiral Cihat Yaycı, Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde açılacak olan ‘Denizcilik ve Global Strateji Merkezi’ ile ülkemizde denizcilik alanında var olan bilgi boşluğunu doldurmayı ve tek bir alan ile sınırlı kalmayıp hukuk, siyaset ve uluslararası ilişkiler gibi kritik öneme sahip alanlarda analiz ve değerlendirmeler yaparak siyasi belgeleri oluşturmayı amaçlıyor.

BAU DEGS

Copyright © 2020 BAU Alumni Relations Center, Her Hakkı Saklıdır. 
E-Bülten - BAU Mezunlarından Haberler İçerir

Our mailing address is;
alumni@rc.bau.edu.tr
 
 
Kişisel verilerinizin işlenmesine dair Aydınlatma Metni için tıklayınız.

                                                                                
Sosyal Medya:
        

 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*