BAU Mezun E-postaları Kullanıma Açıldı!

Profesyonel hayata sizleri uğurlarken irtibatı kaybetmemek için ömür boyu kullanabileceğiniz alumni uzantılı mail adresiniz kullanıma açıldı!🎉‬
Üniversitemizden gelen bilgilerden haberdar olabilir, diğer mezunlarımız ile iletişiminizi daha canlı tutabilirsiniz🎓‬
BAU Mezun E-postanızı nasıl aktif hale getirebileceğinizi öğrenmek için aşağıda bulunan adımları takip edebilirsiniz! 🤩🎓

• isim.soyisim@alumni.bau.edu.tr e-posta adresinizi aktif hâle getirebilmeniz için OİS Mezun Modulü’ne giriş yapmanız ve ardından aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir.

• Ois Mezun Modülüne giriş için: http://panda.bau.edu.tr/auth/alumni/ln/tr
  •

• Eğer parolanızı bilmiyorsanız ya da unuttuysanız “Parolamı Unuttum” diyerek yeni parola alabilirsiniz.
  •

• Mezun Modülü’ne girişinizin ardından karşınıza çıkacak olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Aydınlatma Metni’ni onaylamanız gerekmektedir.
  •

• KVKK metnini onayladıktan sonra karşınıza çıkan ekranda bulunan “Mezun e-posta hesabınızın açılmasını onaylıyor musunuz?” sorusunu “Evet” olarak seçmeniz gerekmektedir.
  •

• Bu işlemler sonrasında sistemde kayıtlı kişisel e-posta* adresinize gelecek olan kullanıcı adı ve şifreniz ile Office 365(Outlook) üzerinden “alumni.bau.edu.tr” uzantılı e-posta adresinize erişim sağlayabilirsiniz.
  •

*Kişisel e-posta adresinizi OİS Mezun Modülü>Kişisel Bilgiler sekmesinden güncelleyebilirsiniz.