Sektör Buluşmaları’15 – Enerji Kulübü

BAU Mezunlar Merkezi ve öğrenci kulüpleri işbirliği ile gerçekleştirilecek Sektör Buluşmaları’nın ilki 16 Mart 2015 Pazartesi Enerji Kulübü öğrencileri ve mezun BAU’lu enerji mühendislerinin buluşmasıyla başladı!

Enerji sektöründe çalışan mezunlar ve ilgili mühendislik fakültesi öğrencileri kariyer planlaması konusunda bilgi paylaşımında bulundular.. Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen buluşmada öğrenciler BAU’lu mezunlara iş yaşamı ve sektör hakkında sorular yönelttiler. Öğrenciler BAU’lu mezun meslektaşlarının yaşadıkları tecrübeleri ve verdikleri tavsiyeleri dinleyerek keyifli ve bilgilendirici dakikalar geçirdiler.

Paylaşımları için tüm mezunlarımıza ve katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.