Genel Nitelikler:
Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümünden mezun,
Toplu yemek üretimi, hijyen kalite ve müşteri yönetimi konusunda en az 5 yıl tecrübeli,
Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri ile ilgili (ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, ISO 22000, ISO 10002, HACCP) bilgi ve deneyim sahibi,
MS Office programlarına hâkim,
Analitik düşünebilen, iletişim becerisi gelişmiş.
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamı
İş Tanımı:
ISO 9001,ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi dokümantasyonunun etkin bir şekilde işletilmesinden sorumlu olarak sürekliliğin sağlanması,,
Üretime hazırlık, üretim, paketleme, sevkiyat süreçlerinin hijyen, HACCP ve Kalite Güvence kuralları çerçevesinde gerçekleşmesinin sağlanması,
Tesis mal kabul, hazırlık ve stok depolarının prosedürde belirtilen sıklıkta ve şekilde etkin kontrolü ve tertip düzeninin sağlanması,
Mal Kabul sürecinin denetlenmesi ve takibinin yapılması,
Kalite, gıda güvenliği ve personel hijyeni konusunda personellere gerekli eğitimlerin verilmesi, değerlendirilmesi ve takibinin yapılması,
Tesis hijyen, temizlik, tertip, düzeninin sağlanması ve takip edilmesi,
Ekipman, personel ve tesis çevresel izlemelerinin sağlanması ve takip edilmesi,
Müşteri şikayetleri ve yaşanan aksaklıklar doğrultusunda kök neden analizi yaparak düzeltici faaliyetlerin oluşturulması,
İşleyiş takibinin yapılması, gerekli kayıtların oluşturulması, saklanması ve ilgili raporlamalarının yapılması,
Ürün ve sistem iyileştirme süreçlerinin takip edilmesi, ürün numunelerinin alınması ve takibinin yapılması,
Tesis makine ve teçhizatlarının bakım onarım ve kalibrasyon süreçlerinin denetlenmesi,
Mevcut ürün kalitesinin arttırılması için gerekli araştırma ve çalışmaların yapılması.
Başvuru için; https://bau.network/jobs/1687