BAU Global Bakü Mezun Buluşması

BAU Global Mezun Buluşmaları kapsamında gerçekleştirdiğimiz uluslararası mezun buluşmaları ile dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan BAU Global mezunlarını bir araya getirmeye devam ediyoruz.

4 Aralık Cumartesi günü Azerbeycan’da yaşayan Mezunlarımız ile 7.sini gerçekleştireceğimiz, BAU Global Azerbaycan Mezun Buluşması’na tüm değerli mezunlarımız davetlidir.

Tarih: 4 Aralık 2021, Cumartesi, 19:00
Yer: Movida Lounge&Dining
Port Baku Towers
153 Neftchilar Avenue
Baku 1010, Azerbaijan
*LCV: melih.eliduzgun@rc.bau.edu.tr

We continue to bring together BAU Global alumni living in different parts of the world with the international alumni meetings we hold within the scope of BAU Global Alumni Meetings.

All of our Alumni are invited to BAU Global Azerbaijan Alumni Reunion, which will be held for the 7th time with our Alumni living in Azerbaijan on Saturday, December 4th.

Date: 4th December 2021, Saturday, 19:00
Place: Movida Lounge&Dining