BAU Mezun İl Buluşmaları – Antalya

Antalya’lı Mezunlarımız 29 Nisan’da Düzenlenen BAU Antalya Mezun Buluşması’nda Bir Araya Geldiler
BAU Mezunlar Merkezi tarafından gerçekleştirilen BAU Mezunları İl Buluşması Antalya Ramada Plaza Hotel’de BAU Öğrenci Dekanı ve BAU Mezun Merkezi Koordinatörü, BUEK Yetkilileri, BAUSEM Yöneticileri ve  30 başarılı BAU Mezunu ile gerçekleşti.
Organizasyonda Antalya Mezun Temsilcileri seçilen Psikoloji bölümü mezunu Elçin Kilecioğlu’12 ve Bilgisayar Mühendisliği  mezunu Anıl Kayan’15 temsilcilik madalyalarını BAU Mezunlarla İletişim Merkezi Koordinatörü Gül Bakırtaş ve Öğrenci Dekanı Pervin Merdan tarafından aldı. BAU Antalya Mezun Temsilcileri seçilen Elçin ve Anıl, Antalya’da BAU Kültürünü devam ettirebilmek için olağan güçleriyle destek olacaklarını belirttiler.
BAU Antalya Mezun Buluşması’na katılım göstermiş olan tüm BUEK Yöneticileri ve BAU Mezunlarımıza Teşekkür Ederiz…