EVAS EV ALETLERİ SAN. A.Ş- LOJİSTİK OPERASYON SORUMLUSU

Çelik LPG tüpleri imalatında uzmanlaşmış lider bir dünya şirketi olan EVAS, 1963 yılı olan kuruluşundan beri LPG dolum ve dağıtım şirketlerine özelleştirilmiş çözümler sunmaktadır. Yıllar boyunca EVAS, dünyadaki tüm küresel enerji şirketleri için LPG sektöründe saygın ve güvenilir bir marka haline gelmiştir. SHV Enerji ailesinin bir parçası olan EVAS, üretim, kalite ve hizmetler bakımından her zaman yüksek standartları sürdürme bilincini taşır.

58 yılı aşkın tecrübesi ile EVAS, yıllık üretim kapasitesini 2.5 Milyon adedin üzerine çıkartarak Avrupa, Afrika, Asya, Latin Amerika ve Kuzey Amerika’da bulunan gaz dağıtım şirketlerinin tedarikçisi konumuna gelmiştir. İhracat yapılan ülkeler listesinde 81 ülkeyi barındıran EVAS, yılda ortalama 40 farklı ülkeye ihracat yapmaktadır. Dünyanın lider LPG dağıtıcısı olan SHV Enerji grubunun üyesi olan EVAS, Pendik – Kurtköy’de bulunan modern tesislerinde yüksek teknoloji ve uluslararası standartlarla LPG tüp üretimini gerçekleştirmektedir.

Aranan Nitelikler

• Üniversitelerin İktisadi İdari ve Sosyal Fakülte bölümlerinden mezun,
  • Alanında minimum 5 sene tecrübesi olan,
  • SAP programına hakim,
  • B sınıfı ehliyete sahip ve aktif araç kullanabilen,
  • Planlama, organizasyon becerilerine sahip,
  • İyi derecede sözlü ve yazılı İngilizce bilgisine sahip,
  • Detaylara önem veren, dikkatli ve sistematik çalışma prensibine sahip,
  • Takım çalışmasına yatkın, insan ilişkileri ve iletişim becerileri yüksek,
  • İstanbul Anadolu yakasında (tercihen Kartal, Pendik, Maltepe, Kadıköy) ikamet eden,

İş Tanımı

• Şirketimizde yapılan ithalat ve ihracat işlemlerine ait evrakların Ticaret Bakanlığı’nın gümrük mevzuatlarına uygun şekilde, gümrük müşavirliğimiz ile koordineli olarak SAP üzerinden düzenlenmesi,
  • Yapılan ithalat ve ihracatları, DİİB, teşvik, bildirim, finans kapsamında yasal süreçlere uygun olarak SAP üzerinden ilgili departmanlarla koordinasyonunun sağlanması,
  • Nakliye ve gümrük faturalarının doğruluğunun kontrolü ve sisteme girişlerinin yapılması,
  • Güncel ihracat  ve ithalat navlun tekliflerinin toplanması ve fiyat anlaşmalarının sağlanması,
  • Sevke hazır raporu, müşteri talebi ve gemi çıkış takvimi dâhilinde sevkiyat ekipmanının fabrikaya gelişi, yüklenmesi ve ilgili gümrük çıkış noktasına zamanında sevkinin takip edilmesi ve ilgili evrakların arşivlenmesi,
  • Yükleme ile ilgili evrakların müşteriler ile paylaşılması,
  • Müşteriye teslim edilene kadar olan süreçte nakliyecilerin termin takibi konularında destek olunması.

*Başvurular pinar.ozbey@evas.com.tr adresine gönderilebilir.