Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Mezun Buluşması’15

Alumni Reunion’15 Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Mezun Buluşması 13 Ekim 2015 Salı günü BAU C Teras’ta gerçekleştirildi.
Değerli Hocalarımız Prof. Dr. Taşkın Koçak, Prof. Dr. M. Barış Özerdem, Değerli konuğumuz Doç. Dr. Fatih Macit ve mezunumuz U. Cengizhan Kaptan’ın katılımları ile Sürdürülebilir Gelecek konulu panel ile başlayan Mezun Buluşması, mezuniyetlerinin 10. yılını kutlayan BAU mezunlarına verilen madalya töreni ile devam etti. Panel ve ödül töreni sonrası gerçekleştirilen kokteylde ise mezunlarımız arkadaşları ve hocaları ile bir araya gelerek hasret giderdiler.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Mezun Buluşması etkinliğimize katılım gösteren tüm değerli hoca ve mezunlarımıza teşekkür ederiz…