YW ISTANBUL- PRO-INTERN DİJİTAL ANALİST

Yaratıcı zeka ve üretkenliğe odaklanan ajansımız; yenilik, verimlilik ve iş birliğine dayalı bir kültürle yönetiliyor. Yaratıcı sektörlerin sadece müşterileri için değil kendileri için de yenilikçi çözümler geliştirmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle her yıl yenilikçi araştırmalar yapıyor (Neuro Research) ve hizmet&sunum süreçlerini optimize eden yazılımlar geliştiriyoruz.İşletim sistemimiz hibrit çalışma sistemine dayanıyor. Bu çalışma sisteminde çalışanlarımız online veya offline ofisimizde çalışabiliyor, biz de maksimum verim elde ediyoruz.Yaratıcılığın, ajansın duvarlarının ötesine geçmesi gerektiğini düşünen ajansımız, farklı kişi ve kurumlarla iş birliği yapmayı önemsiyor. Ayrı noktalardaki pek çok yaratıcı beyni bir araya getirerek, farklı perspektiflerden beslenmeye ve güzel projeler ortaya koymaya devam ediyoruz.

Aranan Nitelikler:

• İktisadi İdari Bilimler / İletişim Fakültesi bölümlerinden mezun veya son sınıf öğrencisi,
  • İyi derecede İngilizce bilen,
  • Analitik düşünebilen,
  • Office programlarına hakim,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Dijital pazarlama teknolojilerine ilgi duyan,
  • Araştırma yapmayı seven,
  • Tam zamanlı çalışabilecek, dinamik ve genç yetenekler arıyoruz.

İş Tanımı:

• Google, Facebook reklamlarının kurulup yönetilmesi,
  • Google, Facebook medya planlamalarının yapılması,
  • Google Analytics ve MVP kanallarından raporlama yapılması,
  • Sektörel araştırmalar yapıp, yeni trendlerin takip edilmesi,
  • Veri görselleştirme raporlamalarının yapılması.